Gebelikte cinsellik hakkinda...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Merhaba,

Ben yeni gebe oldugumu ogrendim ve doktor ilk 3 ay cinsellik olmayacak dedi, ama baska arkadaslarimin doktoru boyle birsey hic dememis. Dusuk tehlikesi oldugu zaman mi bunu istiyorlar merak etttim. Kizlar, sizin doktorunuzda boyle bir sey istemismiydi?

gözün aydın..sağlıkla al meleğini kucağına inşallah..düşük tehlikesi olanlara yasaklarlar diycem sen şimdi eywah ben düşük tehlikesi mi yaşıyorum diye panik olucaksın:))) ama her hamilelikte war düşük tehlikesi bunu da unutma..kimi doktorlar çok rahat olur kimisi de temkinli ilerler..sorgulamayı boşwer doktorun ne derse onu yap e mi:)

Tebrik ederim..Doktorun ne öneriyor ise onu yap
Benim şahsi fikrimde 9 ay boyunca Hiç olmasın.

tebrikler herkese demiyorlar ama kalp atışlarını duyana kadar genelde yasak oda 7 8.haftalara denk geliyor ondan sonra bişey demediler cevremdekilerede banada

Kizlar bilgilendirdiginiz icin tesekkurler ins Allah her isteyene bebis verir... Bebegimi kalp atislarini duymak icin sabirsizlaniyorum...

vallahi benim doktorumun da söylediği ve çevremden duyduklarım , özellikle tüp bebeklerde kalp atışını duyana kadar yasak, sonrasında da düşük tehlikesi var ise ilk 3 ay dolana kadar yasak.. sonrasında genelde 8. aya kadar serbest .. ama eğer bir doktor riskli gördüyse tamamını da yasaklayabiliyor, bence de olmazsa olmasın yaaaa irade gösterip bi 9 ay bu çocuklar için dişimizi sıkamayacak mıyız ... bir ömür var zaten , 9 ay olmayıversin vallahi !

biz doğru dürüst birlikte olamamıştık..
kendimiz rahat etmiyordukki..bir şey olacak mı acaba diye.
sen genede doktorunu dinle derim bende.

Back
X