Gebelikte cinsellik

Doktor risk bulmadı ise sıkıntı olmaz. Son haftaya kadar sorunsuz yaşamıştık biz. Tabi daha dikkatli davranıyorsunuz. Doktorunuz sıkıntı görmedi ise hayatınıza devam edebilirsiniz. Hamilelik bir süreçtir hastalık değil. Ayrıca o kötü şeyleri izlemesi sizi rahatsız etmeyecek mi ?

İlk 3 ay bizde Bi şey yapmadık sonra abartmadan ama şu son 1 ay da İlişki esnasında yanma normal zamandan daha da darlaştı bölge zorlayıcı oluyor mantar enfeksiyonu için krem falan kullanmıştım acaba daha gecmedi mi ki Bi bilginiz var mı

Doktor yasaklanmadığı sürece sorun yok bence.Cinsellik te hayatın bir parçası sonuçta hem muhabbeti artırır.

ilk 3 ay bulantidan dolayi hevesim yoktu. sonrasinda 40. haftaya kadar normal duzenimize devam ettik.
doktor aksini soylemedigi ve ciftler karsilikli istedigi surece devam etmeli iliski, yoksa kendi kendine takilmak aliskanlik yapabilir. dogumdan sonra zaten bi sure lohusalik uykusuzluk derken duzen kalmiyor.

Bilmiyorum ki doktora sorun isterseniz. Ama hamilelikten önceye göre benim de biraz daha Dar , ilişki uzun sürerse tahriş hissediyorum

Hamilelik bir hastalik degildir lutfen risk olmadigi surece normal hayatiniza devam edin. Biz son haftaya kadar devam ettil ve bundanmidir bilemem her dogumum normal bi sekilde cok kolay oldu

benim roskim yoktu ve 3-4 gün bi yapardik hic sikinti olmadi doktora danisin izin verirse yapin zaten 4 ayi gectikten sonra sikinti olmaz ins ben dogumun 3-4 gün öncedine kadar yaptik hicte sakinmadim

Bebek herşeyden önemli siz anne olucaksınız önceliğiniz bebeginiz olmalı babadan daha fazla siz düşünmelisiniz.ayrıca ilk 3 ay ve son 3 ay yasak.zaten cogu kadının gebeligi boyunca önceliği bebek oluyo
ilk 3 ay neye göre kime göre yasak? 2. ayıma yaklaştım daha dün muayenede doktor cinsel ilişkiye girebilirsiniz dedi. zaten bir risk gördüğünde doktor bilgi veriyor.Ayrıca biz kadınlar en büyük hatayı burda yapıyoruz.Anne-baba olmak zaten 2ye 3 e 5 e bölünmek değil midir? bunları bilerek hamile kalmalıyız.Herkesin yeri ayrı tabiki babalar da anlayışlı olacak ama 9 ay boyunca adama hiç yanaşmamak da nedir?Çok uzun bir süre ki doğduktan sonrası da zor küçük bebekle uykusuz yorgun geceler o süre daha da uzar. Ne dinde ne hiç bişeyde bunun mantığı yok. zaten eşini seven aşık bir kadın da çok ayrı kalamaz.

Konuya biraz gecikmeli dahil oldum ama olsun gebelikte cinsellik önemlidir ve çok sağlıklıdır ayrıca normal doğum için gereklidirde. Ben 32 haftalığım. Neredeyse günde 2 kez yapabilecek durumdayım ki bazen öyle de oluyor bunları doktorunuzla konuşun. Utanmayın bence. Ben uzun uzun konuşmuş aklımda ne kadar soru varsa sormuştum. Doğurana kadar serbest demişti.

Gün-de 2mi ya bende 3 haftadır tik yok hiç istemiyorum maşallah size

Gerçekten masallah. Benim çok erken uykum geliyor ama çocuğu uyutup uyumamayi basarirsam hala devam ediyoruz 36 bitecek.

Merhaba ben
Ben 13+2 hamileyim. Cinsel hayatımda bir değişiklik aksama olmadı. Kanama olmadıktan karnın çok agrimadiktan sonra sorun değil sanırım. Henüz hamilelik birşeye engel olmadı ama bakalım ilerleyen haftalar ne olacak hiç bilmiyorum. Yaşadıkça görürüm artik

Ben daha sonrasında doktora sordum sorun yok dedi yapıyoruz ama sorun bende bende istek kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…