gebelikte cinsellik

manolya355

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2022
27
20
3
30
Kızlar merhaba
tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum :) 4.5 haftalık hamileyim dün kesemiz göründü sonunda :) lekelenmeden ötürü progestan kullanıyorum dün doktorumla görüştük haftada bi kere beraber olabilirsiniz ama içe boşalma olmayacak dedi o an hiç sormadım bende nedenini.Hamileliğin ik aylarında cinselliğiniz nasıldı bilgi verirmisiniz :)

Doktorunuz ne diyorsa ona göre hareket edin. Benim hiç bir sıkıntı yoktu doktorda bir sorun olmayacağını söylediği için normal yapıyorduk ama hamilelikte insan etkileniyor gerçekten zarar verir miyim diye

Benimde lekelenmelerim vardi duphaston kullaniyorum kesinlikle birliktelik yasak dedi ısrarla heray soruyoruz ama hayir cevabi aliyoruz 4.5 ay oldu

Dusuk riski oldugu icin normalde bizde progestan kullanirken yasakti tamamen ice disa bosalma soz konusu olmamisti hic tamamen yasakti. Ilk 9 haftaya kadar dikkat etseniz iyi olur tedbir amacli

kendimi hatirladim doguma kadar her ay sorduk her ay yasak ya .
Cok zor valla sorarken ayri utaniyorum zaten kadinda anliyor hemen hayir diyor ben cumlemi bitirmeden bide isin komik tarafi 5 aylik evliyim dugunden 2 gun sonrada regl olmustum bakalim daha nereye kadar surecek böyle

ben de en başından beri devam ediyorum. doktora da sormadım açıkcası devam edebilir miyim diye. şükür bir sorunum yok. cinsellikj yasağı düşük riski olan gebelere konuluyor. her ihtimale karsılık onun dısında tahmin ettiğimzden de faydalıymıs :)

progeestandan sonra lekelenmem bitti asllındada işte ondan kararsız kaldım terreddütte kalıyoruz

ben sordum dr ye haftada 1-2 demişti bana.

prezervatifle mi birlikt eoldunuz peki
Birliktelik tamamen yasakti canim . Ilk gebeligim 9+3 de kanamayla sonlandi. Ikincide lekelerim olmasa bile progestan kullanip yattim , cinsellik ,agir is , yasakti . Buna ragmen 9. Hafta yine yuksek capli kanamam olunca doguma kadar cinsellik yasakti

Cok zor valla sorarken ayri utaniyorum zaten kadinda anliyor hemen hayir diyor ben cumlemi bitirmeden bide isin komik tarafi 5 aylik evliyim dugunden 2 gun sonrada regl olmustum bakalim daha nereye kadar surecek böyle
Doguma kadar yasakti son ay serbest dedi normal dogumu tetiklesin diye ama 37 de mecburi sezrryan oldum 2_3 hafta ancak serbest kaldik

Doktor bizden iyi biliyordur .

Doguma kadar yasakti son ay serbest dedi normal dogumu tetiklesin diye ama 37 de mecburi sezrryan oldum 2_3 hafta ancak serbest kaldik
Bakalim bizim okadarcik bile iznimiz cikcakmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…