- 1 Ocak 2022
- 27
- 20
- 3
- 30
- Konu Sahibi manolya355
-
Benimde lekelenmelerim vardi duphaston kullaniyorum kesinlikle birliktelik yasak dedi ısrarla heray soruyoruz ama hayir cevabi aliyoruz 4.5 ay olduKızlar merhaba
tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum :) 4.5 haftalık hamileyim dün kesemiz göründü sonunda :) lekelenmeden ötürü progestan kullanıyorum dün doktorumla görüştük haftada bi kere beraber olabilirsiniz ama içe boşalma olmayacak dedi o an hiç sormadım bende nedenini.Hamileliğin ik aylarında cinselliğiniz nasıldı bilgi verirmisiniz :)
Benimde lekelenmelerim vardi duphaston kullaniyorum kesinlikle birliktelik yasak dedi ısrarla heray soruyoruz ama hayir cevabi aliyoruz 4.5 ay oldu
EVET YA insan çok tereddütte kalıyorDoktorunuz ne diyorsa ona göre hareket edin. Benim hiç bir sıkıntı yoktu doktorda bir sorun olmayacağını söylediği için normal yapıyordukama hamilelikte insan etkileniyor gerçekten zarar verir miyim diye
Dusuk riski oldugu icin normalde bizde progestan kullanirken yasakti tamamen ice disa bosalma soz konusu olmamisti hic tamamen yasakti. Ilk 9 haftaya kadar dikkat etseniz iyi olur tedbir amacliKızlar merhaba
tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum :) 4.5 haftalık hamileyim dün kesemiz göründü sonunda :) lekelenmeden ötürü progestan kullanıyorum dün doktorumla görüştük haftada bi kere beraber olabilirsiniz ama içe boşalma olmayacak dedi o an hiç sormadım bende nedenini.Hamileliğin ik aylarında cinselliğiniz nasıldı bilgi verirmisiniz :)
ya arkadaşlarla konusuyoruz kimsede sorun yok demişler sanki bi bana dmeiş sorun var diye ahahahahkendimi hatirladim doguma kadar her ay sorduk her ay yasak ya .
prezervatifle mi birlikt eoldunuz pekiDusuk riski oldugu icin normalde bizde progestan kullanirken yasakti tamamen ice disa bosalma soz konusu olmamisti hic tamamen yasakti. Ilk 9 haftaya kadar dikkat etseniz iyi olur tedbir amacli
Cok zor valla sorarken ayri utaniyorum zaten kadinda anliyor hemen hayir diyor ben cumlemi bitirmeden bide isin komik tarafi 5 aylik evliyim dugunden 2 gun sonrada regl olmustumkendimi hatirladim doguma kadar her ay sorduk her ay yasak ya .
ben de en başından beri devam ediyorum. doktora da sormadım açıkcası devam edebilir miyim diye. şükür bir sorunum yok. cinsellikj yasağı düşük riski olan gebelere konuluyor. her ihtimale karsılık onun dısında tahmin ettiğimzden de faydalıymıs :)Kızlar merhaba
progeestandan sonra lekelenmem bitti asllındada işte ondan kararsız kaldım terreddütte kalıyoruzben de en başından beri devam ediyorum. doktora da sormadım açıkcası devam edebilir miyim diye. şükür bir sorunum yok. cinsellikj yasağı düşük riski olan gebelere konuluyor. her ihtimale karsılık onun dısında tahmin ettiğimzden de faydalıymıs :)
hahahahaha evet ya çok üzücüCok zor valla sorarken ayri utaniyorum zaten kadinda anliyor hemen hayir diyor ben cumlemi bitirmeden bide isin komik tarafi 5 aylik evliyim dugunden 2 gun sonrada regl olmustumbakalim daha nereye kadar surecek böyle
ben sordum dr ye haftada 1-2 demişti bana.Kızlar merhaba
Birliktelik tamamen yasakti canim . Ilk gebeligim 9+3 de kanamayla sonlandi. Ikincide lekelerim olmasa bile progestan kullanip yattim , cinsellik ,agir is , yasakti . Buna ragmen 9. Hafta yine yuksek capli kanamam olunca doguma kadar cinsellik yasaktiprezervatifle mi birlikt eoldunuz peki
Doguma kadar yasakti son ay serbest dedi normal dogumu tetiklesin diye ama 37 de mecburi sezrryan oldum 2_3 hafta ancak serbest kaldikCok zor valla sorarken ayri utaniyorum zaten kadinda anliyor hemen hayir diyor ben cumlemi bitirmeden bide isin komik tarafi 5 aylik evliyim dugunden 2 gun sonrada regl olmustumbakalim daha nereye kadar surecek böyle
tabi bu benim durumuma göre onu da belirteyim bi şey olursa falan vicdan azabı çekirim.ben sordum dr ye haftada 1-2 demişti bana.
Doktor bizden iyi biliyordur .Kızlar merhaba
Bakalim bizim okadarcik bile iznimiz cikcakmiDoguma kadar yasakti son ay serbest dedi normal dogumu tetiklesin diye ama 37 de mecburi sezrryan oldum 2_3 hafta ancak serbest kaldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?