Gebelikte cinsellik

sweettrauble

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
13
0
1
İstanbul
Arkadaşlar merhaba ben 7 haftalık hamileyim ve yeni evliyim.
Cinsellik denildiğinde Miğdem bulanıyor eşimi gördüğüm heranda aynı yatakta yatamıyorum.
Tahammülüm yok hiçbirşeye eşimden soğudum her manada benimle aynı şeyi yaşayanlar varmı lütfen yardım edin

İlk zamanlar bunu yaşaman çok normal, özellikle mide bulantıların varsa. Bir süre ayrı yatın. Eşine de düzgün bir dille açıkla durumu. Yani senden midem bulanıyor deme tabi de Çok bulantın olduğunu bir süre idare etmesi gerektiğini vs. söyle. Şu an tüm algıların normalde olduğundan daha açık özellikle kokuya karşı inanılmaz hassasiyet oluyor. Panik yapma geçici bir süreç.

Uygun bir dille anlatmayı deniyorum ama ben üstüme gelme dedikçe geliyor bişeyleri düşünemiyor ben oruçlu değilim o oruçlu yanıma gelip opmeye kalkıyor istemiyorum lütfen diyorum neden diyor sarılmaya çalışıyor nefesi kokuyor yanında yemek yiyemiyorum ağzını şapırdatıyor ben öldüm mahvoldum anlatamam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ah cnm bende cektm senin cektiklerini 9ay boyunca iki haftam kaldi doguma hayirlisiyla bitecek kocama sarilmayi doya doya opmeyi ozledim ben nereye donersem gecede olsa arkani don diyorm napim 3bucuk yasindaki ogluma bile agzin kokuyor diyorm ama hamilelikten insallah gecicek sabir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Öyle iyi anlıyorum ki seni bende çektim ilk dört ay, her şeyin kokusu geliyordu burnuma. O zaman açık açık söyle kalp kırmadan. Çok hassasım de sarılıp öpünce bunalıyorum de. Neden diye sorması da tuhaf aslında, sert tepki mi veriyorsun acaba? Hamilelikte biyolojik olarak bu dönemlerin hassas geçtiğini izah etmeye çalış biraz, ne bileyim. Sadece ona karşı değil her şeye karşı böyle olduğunu da ekle. Umarım çabuk geçer. Allah yardımcın olsun.

Benimde mide bulantılarım fenaydı ilk 4 ay her şeye karşı hassasiyet gösteriyordum eşim de anlayış gösterdi çok şükür , sen de durumunu izah edeceksin eşim yanıma gelmek için sürekli dişlerini fırçalar parfüm sıkardı hala bile bazen hassas oluyorum ve söylüyorum hatta çevremdekilere de söylüyorum bu dönem böyle oluyor napalım anlayış gösterecekler mecburen .

9 ay boyunca esim bana sogan gibi koktu :26:. sogan yemese dahi sanki burnuma devamli sogan kokusu geliyordu. dogumdan sonra kesildi.

Aynen canım benimde öyle oldu şimdi 13. haftamın içerisindeyim halen daha eşime yaklaşamıyorum neyseki eşim Allah razı olsun çok anlayışlı. Birlikte uyuyoruz ama ben erken uyuyorum aklına yaramazlıklar gelemiyo bu şekilde :) Ayrıca bebeğin için doktorlar belli bir süre birlikteliği önermiyolar canım.

ilk zamanlar öyle oluyo ben düzeldim çok şükür şuan bi problem yok
doktorda hiçbir kısıtlama getirmedi ama düşük tehlikesi olanlara ilişki yasak

Son düzenleme:
Cnm 5 aylik hamileyim, esimle opusemiyrm, ilk zamanlar mide bulantilari vardi simdi sigara kokusu, cinsellikte yok erken dogum riskim var, esim sikayet etmiyr, anliyr. Sen konus bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biz hamile olduğumu öğrendiğimizden beri hiçbirşey yapamıyoruz korkudan Zaten çok istediğimiz ve beklediğimiz bir gebelik ve ikiz. Çok korkuyoruz birşey olur diye. İkimiz için de çok zor oluyor ama tosuncuklarımız için katlanıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…