Gebelikte Cinsellik

asksizmevsim

Pamuğunu kucağına almış mutlu bir anne
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
2.169
1.567
83
Merhaba arkadaşlar bebeğimin kalp atışlarını duydum. Kanamam olmuştu ama durdu lakin doktora sordum bana dediği 3. Aydan sonra normale biner. dedi ısrarla şimdi nolacak dedim haftada bir olabilir mi? dedim olabilir dedi benim için önemli değil ama maalesef erkekler için önemli korkuyorum zaten pek isteğim De yok napmaliyim benzer bir durum yaşayan var mı ?

şu durumda bunları düşünmemelisiniz bana da doktorum 3 ay yasaklamıştı ilişkiyi biz üç ayı bitirdik ama eşim bebişe bişey olmasın diyo bıraktık ilişkyii doğuma kadarda düşünmüyoruz çünkü herşeyden önemlisi bebeğimiz kocanın anlayışlı olması gerekiyo

şu durumda bunları düşünmemelisiniz bana da doktorum 3 ay yasaklamıştı ilişkiyi biz üç ayı bitirdik ama eşim bebişe bişey olmasın diyo bıraktık ilişkyii doğuma kadarda düşünmüyoruz çünkü herşeyden önemlisi bebeğimiz kocanın anlayışlı olması gerekiyo
Çok haklısın pek ses etmiyor ama yine De erkek işte bana kalsa bende dururum dokuz ay hiç sıkıntı değil

kızlar benim bebeğim dana çok küçük kaç haftalık olduğunu yarın öğreneceğiz eşimle daha eleneli 7. ayımız eşim istiyor ama korkuyor bebeğe bir şey olur mu acaba diye ben de bilgi sahibi değilim ne yapmalıyız

kızlar benim bebeğim dana çok küçük kaç haftalık olduğunu yarın öğreneceğiz eşimle daha eleneli 7. ayımız eşim istiyor ama korkuyor bebeğe bir şey olur mu acaba diye ben de bilgi sahibi değilim ne yapmalıyız
MUTLAKA DOKTORUNA DANIŞ CANIM O NE DERSE O İLK 3 AY ÖNEMLİ MALUM TEDBİR AMAÇLI. SONRASINDA BİRŞEY OLMAZ ALLAHIN İZNİYLE ONCELİK DOKTORUN NE DİYECEGİ BİZİM DEĞİL

bir ilk öğrendiğimiz zaman 1 defa ilişkiye girdik eşim çok narin davrandı bana birşey olmadı ama tedirginiz yarın doktora gidecem zaten bakalım ne olacak

bir ilk öğrendiğimiz zaman 1 defa ilişkiye girdik eşim çok narin davrandı bana birşey olmadı ama tedirginiz yarın doktora gidecem zaten bakalım ne olacak
Bizde ilk öğrendiğimzde beraber olmuştuk 5 haftalıkken sonrasında 3 hafta kanamam oldu progestan filan kullandım dinlendim şükür geçti düşük riskim suan 5.ayımdayım beraber olmuyoruz öncelikk bebişimiz :)

bebek imzasını nasıl yaptınız acaba
Bizde ilk öğrendiğimzde beraber olmuştuk 5 haftalıkken sonrasında 3 hafta kanamam oldu progestan filan kullandım dinlendim şükür geçti düşük riskim suan 5.ayımdayım beraber olmuyoruz öncelikk bebişimiz :)
tabikide öncelik bebeğimiz :D eşim zaten çok anlayışlı seni özlüyorum ama bebeğime bişey olur diye korkuyorum diyor

bebek imzasını nasıl yaptınız acaba

tabikide öncelik bebeğimiz :KK70: eşim zaten çok anlayışlı seni özlüyorum ama bebeğime bişey olur diye korkuyorum diyor
KİŞİSEL BİLGİLERİNİZDEN TAHMİNİ DOĞUM TARİHİNİ YAZARSANIZ TAKVİM OLUŞUR

Back
X