Gebelikte cinsiyet ve doğurduktan sonra cinsiyet

papatya171717

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2023
39
10
3
27
Kızlar merhaba ben hamile oldugumu tranvayda bayillarak öğrenmiştim sonra doktora gittim hamilesin dedi 3 buçuk aylık oldu cinsiyet öğrenmeye gittiğimde kız dedi bana sonra 1 ay sonra tekrar gittim yine kız dedi 1 ay sonra yine gittim yine kız dedi bende kız bekliyordum sancim başladı doktara gittim dedi daha doğuma var bnde eve gittim ama doktora gittiğimde nişanım gelmişti dedim yok dedi 3 gün sonra gel dedi bende eve gittim yattim uyudum sadece benim ağrıyor du sabah dedim tekrar doktara gidim gittim doğumum çoktan başlamış doğum yaptim ebe bana mavi bileklik takti dedim bemim kizim var dedim ebe dedi yok senin oğlun oldu dedim gidin bakın kızım olcakti baktı geldi erkek dedi ben şaşırdım bana hep kız dediler ama oğlan çıktı aynı bana benziyor öyle yaşıyan oldumu

Oncelikle bu anlattiklarin dun gece ruyama girdi benim ayni sekilde 36 haftamdayim bir kac haftam kaldi doguma kizim olucak nasipse ama ruyamda erkek dogurmusum mavi bileklik vardi kolumda diyrm benm kizim olcakti hayir erkek oldu diyolardi sasirdim sen benm ruyamin gercek olanini yasamissin ama tabiki benimde icimde supeler var olurmu ki acaba demiyorm degil

Lütfen bir şey yazarken düzgün yazın ya anlayalim çok karışık olmuş

Bir kızım var şimdi yine nasipse bir kızım daha olacak.Sizin yaşadığınızin rüyasını gördüm aylar önce. İlkinde 12 haftalıkken cinsiyeti öğrendik ve değişmedi 2yil önce. Bunda da değişmez diye düşünüyorum ayrıntılı ultrasona güvenerek. Ama sizinki çok ilginçmiş. Acaba ne zaman doğum yaptınız çok eski mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…