Gebelikte cipro içimi

Korkmayın ya bende bilmeden bir sürü mide ilacı içtim üstelik acilde bir sürü serum yedim 8. Ayımdayım çok şükür gayet iyiyiz aralıkda doğacak. Miller hamileyken sigara içiyor.
Peki çok test yaptırdın mı
çok şükür

Ay amin inşallah ya teşekkür ederim

O kadar şeye rağmen iyi durmuşsunuz yaptırmadan anladım canım teşekkür ederim
İkili tarama temiz çıkınca ötekilere gerek duymadı doktor. Alanında iyi bir doktora gidiyorum ayrıntılı ultrasonada girmemi istemedi zaten kendisi detaylı bakıyor herşeyine. Gerek duymadı güvendiğin bir doktora gidiyorsan çok da kafana takmıyorsun. Allah hayırlısıyla sağlıkla versin sonucda yüzlerce test de yapsan hiç garantisi yok. Kötü çıkar iyi doğar vssvsv

Doğru söylüyorsun garantisi yok gerçekten Rabbim sağlık versin tüm evlatlara inşallah

Aldırma taraftarı ne ya. İlk defa duydum ne olduğunu görmeden aldıralım diyeni. Manyak mı ne? Cipro antibiyotik değil mi? yeşil reçeteli antidepresan içmişin gibi bir tepki çok saçma.

Şimdi gebeliği öğrenene kadar ki sürede her şeyi yapmış olabiliriz hepimiz bunu öngöremezdik değil mi?

Benim doktorum derdi ki ilk 6-7 hafta ya hep ya hiçtir. Bebek ya tutunur ya düşer. O süreçte yaptıkların gelişimini etkilemez.

Ayrıca gebelikte sistit için muhtemelen antibiyotik içmek zorunda kalacaksın. Bunun da bir zararı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…