Gebelikte clexane kullananlar yardimci olabilir mi

KayraninnAnnesii

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2016
98
67
18
Kizlar ben gebelik icin tedavi gordugum sirada kanimda pihtilasma oldugunu ogrendim ve hematolojiye gittim. Gebelik baslangicinda hemen gel clexane diye bi igne baslicaz sana dediler. Rabbime cok sukur ki su anda hamileyim ama hematolojiden randevu alamiyorum en erken 3 aya veriyorlar. Kadin dogum doktorum yazabiliyor mu bu igneyi. Size kim yazmisti yardimci olur musunuz lutfen?

Kizlar ben gebelik icin tedavi gordugum sirada kanimda pihtilasma oldugunu ogrendim ve hematolojiye gittim. Gebelik baslangicinda hemen gel clexane diye bi igne baslicaz sana dediler. Rabbime cok sukur ki su anda hamileyim ama hematolojiden randevu alamiyorum en erken 3 aya veriyorlar. Kadin dogum doktorum yazabiliyor mu bu igneyi. Size kim yazmisti yardimci olur musunuz lutfen?
Sen doktoruna git canim pıhtilaşma sonucunla birlikte sana igne için rapor çıkarcak alabilirsin kadin dogum yaziyo yani hemotologa gerek yok tespit edildiyse pihtilaşma.bende muadilini kullanyorum geç kalma git dr a bian önce başla igneye

Ben dun doktoruma gıttım doktırum yazdı 4 haftalık hamileyim bende eğer pıhtılaşma varsa hemen kullan iğneyi

Ben dun doktoruma gıttım doktırum yazdı 4 haftalık hamileyim bende eğer pıhtılaşma varsa hemen kullan iğneyi
Sen doktoruna git canim pıhtilaşma sonucunla birlikte sana igne için rapor çıkarcak alabilirsin kadin dogum yaziyo yani hemotologa gerek yok tespit edildiyse pihtilaşma.bende muadilini kullanyorum geç kalma git dr a bian önce başla igneye
Tesekkurler kizlar. Yarin doktoruma gitcem o zaman yazdirayim hemen. Ben sadece hematoloji yaziyosa napcam diye sıkıntıya girmistim cok sagolun

Ikiz degildir deger normal kisiye gore degisiyo ama tabi yükselişe bakarlar çok fazla katlarsa deger o zaman ikiz olabilir ama bence normal:KK39:

I

Insallah oyledir valla cokta severiz esimde bende ikizleri bir de tedavi gordum bu ay folikul sayimi yapilmamisti ama tedaviye basladigimdan beri en az 3yumurta olusuyordu ve catliyordu kafama taktigim icin olmadi bu zamana kadar birazda
Yarn haber ver bizede :anneadayı: hayirli olsun bebiş :21:

Hangu belirtilerin var canımm
Canim battan 1hafta oncesinden asiri mide bulantim basladi ama tabi ben hic gebelige yormuyorum cunku bu ay askiya almistik tedavi isini. Bata bikac gun kala goguslerim asiri derece sisti ve kasigimda bicak saplanir gibi agrilar basladi. Doktoruma sordum agrilar da normaldir ama biraz dikkat tabi dedi:)

İlk bebeğimin kalp atışları durdu sonraki 2 çocuğumu da iğne yaparak doğurdum.heyet raporu çıkıyor kadındoğumcu da yazıyor.sağlıklı doğumlar diliyorum

Canim battan 1hafta oncesinden asiri mide bulantim basladi ama tabi ben hic gebelige yormuyorum cunku bu ay askiya almistik tedavi isini. Bata bikac gun kala goguslerim asiri derece sisti ve kasigimda bicak saplanir gibi agrilar basladi. Doktoruma sordum agrilar da normaldir ama biraz dikkat tabi dedi:)
Benimde ağız tadım bozuk ve yüzüm lekelendi birden ve sabahları cooookk aşırı halsizlik yataktan yorgun kalkıyorum

Şöyle anlatayım.öğrendiğim gün başladığım ilaçlar : iğne,coraspin,progestan günde 2 kez,folik asit,MariNCAP, elevit,magvital, calsiyum sandoz
Çok fazla bu ilaçlar ilk 3 ay icin ama:bicak:igne folic asit ve asprin bende kullaniyorm balik yagini bugun sordum dr um son 3 ay kullancaz dedi kan ilaci 3. Aydan sonra başlanyo sanirim calsiyum ve magnezyda 3. Aydan sonra
Sen en basindanmi kullandin hepsini:KK57:

Back
X