kizlar ya ben cok hizli kilo aldim daha 12. haftamdayim ve 5 kilo aldim simdiden, ve bel fitigi var bende ve kilo aldikca belim cok fena durumda, kipirdiyamiyorum corabimi bile giyemiyorum wc ye gidince su pantolunumu bile zor indirip kaldiriyorum daha simdiden böyleysem son aylarda napcam bilmiyorum, doktorum cok kilo almamalisin dedi, ama ben zaten yüksek kiloyla hamile kaldim boyum 165, kilom 79 du simdi 84 kiloyum
(( lütfen yardim edin
Yedigim seyler : bol bol meyve, yogurt süt yumurta, günde en fazla iki dilim kepek ekmegi, sütle birlikte pekmez (sabahlari) , aksam yemegimide genelde pilav esliginde etli bir yemek olarak yiyorum birde boll salata tüketiorum, yani korkumdan canimda birsey istemiyor daha cok kilo alicam diye
yemedigim seyler : seker, cikolata hamur isi, börek, cörek, tatli,pasta, sekerli hicbirsey yemiyorum,
günde 2 litreden fazladas su iciyorum ama yinede heppp sis hepp sis, bunalima giricem
((
tecrübelerinizi bekliyorum

Yedigim seyler : bol bol meyve, yogurt süt yumurta, günde en fazla iki dilim kepek ekmegi, sütle birlikte pekmez (sabahlari) , aksam yemegimide genelde pilav esliginde etli bir yemek olarak yiyorum birde boll salata tüketiorum, yani korkumdan canimda birsey istemiyor daha cok kilo alicam diye
yemedigim seyler : seker, cikolata hamur isi, börek, cörek, tatli,pasta, sekerli hicbirsey yemiyorum,
günde 2 litreden fazladas su iciyorum ama yinede heppp sis hepp sis, bunalima giricem

tecrübelerinizi bekliyorum