Çok geçmiş olsun ,Aynı şekilde bende kalkamıyorum bazen çok kustuğumda acilden serum vurunuyorum
Ben de 3 aylığım inşaallah geçer . Kan değerleriniz nasıl . Benim idrar yolum da kusmaktan enfeksiyon oluyor . Bu gün 12+ 2 oldum inşaallah bıçak gibi hepimizinki hemen kesilirBende kusmaktan oluyorum 3aylik oldum geçmedi
Son umuudm 4aylik olunca gecer diyorlar inşallah gecer
valla herşey normaldiBen de 3 aylığım inşaallah geçer . Kan değerleriniz nasıl . Benim idrar yolum da kusmaktan enfeksiyon oluyor . Bu gün 12+ 2 oldum inşaallah bıçak gibi hepimizinki hemen kesilir
Yatma hali var ama bulantı kusmadan dolayı çok huzursuz uyuyorum ve gerçekten çok hasta hissediyorumvalla herşey normaldi
Sıkıntı yokti degerlrde
Hamile degilde hasta gibi hissediyirum
Surkeli uyku yatma hali
yaşamaya meyilim yokPeki konuşurken bile gücünüz yetmiyor mu . Konuşmaya bile mecalim yok . Merdivenleri inerken dizlerim titriyor
Aynı ben hastayım sanki ağıryaşamaya meyilim yok
Basagrisi da var
Midem aşırı yanıyor
7 25 yatayata duruyorum
Kendimi hamile degilde psikoljik hasta gibi hissediyorum
Ben de uyku da yok ama hastalık ve yorgunluk çok çok geçmiş olsunYaklaşık 3saattiruyuyorum
Artik ayikkafaya dayanamıyorum
Basim catliyor midem oguruyor durmadan
Acayip agresifim
sgaolaisn tek beklentim 4aylikolmakBen de uyku da yok ama hastalık ve yorgunluk çok çok geçmiş olsun
Maşaallah ikinci bebeği düşünecek güç olmuş ben 6 haftada 8 kilo verdim . Serumlarla yaşıyorum . İnşaallah o kadar uzun sürmez5 ay bitene kadat gunde 8 kere kusardim yemeden icmeden 4-5 kilo vermistim. Sonra kusmalarim azaldi ama hergun mutlaka 1-2 kere kusardim doguma gittigim gun bile kustum. Hatta ikinci dogumumda dogumdan ciktim bebegimi kucagima aldim odaya kusarak geldim. Sonra zaten bitiyor mecbur
InsallahMaşaallah ikinci bebeği düşünecek güç olmuş ben 6 haftada 8 kilo verdim . Serumlarla yaşıyorum . İnşaallah o kadar uzun sürmez
Ben 4 kilo vermiştimSiz kaç kilo verdiniz
serum hiç ama hiç işe yaramıyor Du bendeSerum çok aldınız mı . Kaç kilo verdiniz acaba
ne zaman gectıBenim actıgım konuda var buna benzer hey gidi günlerbenimki bile gecmiş sizinkilerde gerçekten gececek Allah yardımcınız olsun biraz daha sıkın dişinizi sonu Cok muhteşem suprızlı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?