Gebelikte çok kusma

Bende kusmaktan oluyorum 3aylik oldum geçmedi
Son umuudm 4aylik olunca gecer diyorlar inşallah gecer

Bende kusmaktan oluyorum 3aylik oldum geçmedi
Son umuudm 4aylik olunca gecer diyorlar inşallah gecer
Ben de 3 aylığım inşaallah geçer . Kan değerleriniz nasıl . Benim idrar yolum da kusmaktan enfeksiyon oluyor . Bu gün 12+ 2 oldum inşaallah bıçak gibi hepimizinki hemen kesilir

Ben de 3 aylığım inşaallah geçer . Kan değerleriniz nasıl . Benim idrar yolum da kusmaktan enfeksiyon oluyor . Bu gün 12+ 2 oldum inşaallah bıçak gibi hepimizinki hemen kesilir
valla herşey normaldi
Sıkıntı yokti degerlrde
Hamile degilde hasta gibi hissediyirum
Surkeli uyku yatma hali

Peki konuşurken bile gücünüz yetmiyor mu . Konuşmaya bile mecalim yok . Merdivenleri inerken dizlerim titriyor

Peki konuşurken bile gücünüz yetmiyor mu . Konuşmaya bile mecalim yok . Merdivenleri inerken dizlerim titriyor
yaşamaya meyilim yok
Basagrisi da var
Midem aşırı yanıyor
7 25 yatayata duruyorum
Kendimi hamile degilde psikoljik hasta gibi hissediyorum

Hamile halimle lafına hamilelik hastalık değildir derler ya . Biz ise hamileliğin ağır hastalık olabileceğini kanıtlıyoruz . Keşke nazlı olup hamile halimle deseydim

Yaklaşık 3saattiruyuyorum
Artik ayikkafaya dayanamıyorum
Basim catliyor midem oguruyor durmadan
Acayip agresifim

5 ay bitene kadat gunde 8 kere kusardim yemeden icmeden 4-5 kilo vermistim. Sonra kusmalarim azaldi ama hergun mutlaka 1-2 kere kusardim doguma gittigim gun bile kustum. Hatta ikinci dogumumda dogumdan ciktim bebegimi kucagima aldim odaya kusarak geldim. Sonra zaten bitiyor mecbur

Maşaallah ikinci bebeği düşünecek güç olmuş ben 6 haftada 8 kilo verdim . Serumlarla yaşıyorum . İnşaallah o kadar uzun sürmez

Benim actıgım konuda var buna benzer hey gidi günler benimki bile gecmiş sizinkilerde gerçekten gececek Allah yardımcınız olsun biraz daha sıkın dişinizi sonu Cok muhteşem suprızlı...

Benim actıgım konuda var buna benzer hey gidi günler benimki bile gecmiş sizinkilerde gerçekten gececek Allah yardımcınız olsun biraz daha sıkın dişinizi sonu Cok muhteşem suprızlı...
ne zaman gectı
Benımkı geçmiyor 15haftalık oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…