Gebelikte coraspin kullanımı

Alfamutsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-13
Puanlar
26
Daha önce bır dusuk ıkı kımyasal gecırdm doktor pıhtılaşma büyük ıhtımalle dedı test yaptık henüz çıkmadı ama su an gebe olduğumu ogrendim ebe bır arkadaşım coraspin önerdi zararı olmaz dedı pıhtılaşma yoksa bır zararı olur mu acaba

Daha önce bır dusuk ıkı kımyasal gecırdm doktor pıhtılaşma büyük ıhtımalle dedı test yaptık henüz çıkmadı ama su an gebe olduğumu ogrendim ebe bır arkadaşım coraspin önerdi zararı olmaz dedı pıhtılaşma yoksa bır zararı olur mu acaba
Bende kullanıyorum doktor önlem olarak kullan dedi.

Merhaba bana da coraspin verildi tedirginim son durumunuz nedir acaba bı zararı oldu mu size

7. Ayima
Kadar kullandim pihtilasma problemim yoktu ama
Tup
Bebek oldugunicin onlem amacli kullandim

Benim gebelik kaybım olmadığı halde bana direk coraspin başlanmıştı. 36 haftaya kadar Hergün içtim.

İlk hamıleelıyımde sezeryana 5 gun kalana kadar kullandım , şimdi hamıleyım yıne doktor kullandırryır aynı şekıl

Merhaba bana da coraspin verildi tedirginim son durumunuz nedir acaba bı zararı oldu mu size
Bir zararı yok canım ben bir kimyasal bir düşük yaşadım genetik de dahil bütün testkerim yapıldı pıhtılaşma vs yoktu ama doktorum hamilelikten öncede hamile kalıncadaverdi bende kullanıyorum 30 küsür haftaya kadar kullanacakmışım. Çok araştırdım bir sorun yapmıyor sadece fetal dna yaptıracağın zaman 24 saat kullanma diyorlar o kadar

Back
X