Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size de cok geçmiş olsun, sağolun. Ben de günde bir düşük doz tablet seklınde kan sulandırıcı alıyorum. İnşallah cabucak iyi oluruzMerhaba bende 8 haftalık gebeyim. 5 gündür rahatszm testi yeni verdim pozitf geldi sonucum velhasıl sizede geçmiş olsun umarm hafif atlatıyorsunuzdur..
Dr um bana kan sulandırıcı iğne verdi. Oksapar adında. Gebelıkte mutlaka kullanılmalymıs.
Günde bir kez kol dan vuruyorum ben.
Onun yanında ek olarak vitaminler ve magnezyum şase önerdi. Kullanıyorum hepsini.
Tanıdığım gebeyken covid oldu. Sağlıkla dünyaya getirdi bebeğini23.haftalık gebeyim. Covid oldum. Gebelıkte covid geçirenler bebege zararı oldu mu? Doktorlarınız ne önerdi? Kan sulandırıcı içeniniz var mı?
İnşallah canm yaSize de cok geçmiş olsun, sağolun. Ben de günde bir düşük doz tablet seklınde kan sulandırıcı alıyorum. İnşallah cabucak iyi oluruz
Ben yeni öğrendim covid olduğumu, kan sulandırıcı ne işe yarıyor arkadaşlarMerhaba bende 8 haftalık gebeyim. 5 gündür rahatszm testi yeni verdim pozitf geldi sonucum velhasıl sizede geçmiş olsun umarm hafif atlatıyorsunuzdur..
Dr um bana kan sulandırıcı iğne verdi. Oksapar adında. Gebelıkte mutlaka kullanılmalymıs.
Günde bir kez kol dan vuruyorum ben.
Onun yanında ek olarak vitaminler ve magnezyum şase önerdi. Kullanıyorum hepsini.
Kan sulandırıcıyı aile hekimine söylesem verir mi kiGeçen hafta covid geçirdim, doktorum kan sulandırıcı vermedi, senin için gerek yok dedi. Sadece bol su iç dedi. Onun dışında rutin demir hapı, multivitamin ve omega aldım, ekstra sadece c vitamini kullandım. Geceleri kozalak şurubu içtim. Protein ağırlıklı beslendim. Atlattım çok şükür, bugün kontrolüm vardı, çok öksürük oldum diye üzülmüştüm ama bebek iyiydi![]()
Onları mutlaka kullan, idrar yolu enfeksiyonu ilerlemesin, zaten vücut covidle savaşıyor aman bir de enfeksiyon ilerlerse çok yorar. Bende de çıkmıştı, şase kullandım geçti. Kan sulandırıcı için doktorunla telefonla iletişim kurabilir misin? Mesela benim kan tahlili sonucuma baktı gerek yok, su iç dedi. Doktorun yönlendirirse direkt eczaneden de alabilirsin coraspin, ya da iğne şeklinde verir belki ama bence sormadan hareket etme gereksiz kullanırsan da kanama olabilirKan sulandırıcıyı aile hekimine söylesem verir mi kiBen doktora gittim bugün kontrole ama bilmiyordum covid olduğumu , bana idrar yolu enfeksiyonun var demişti tahlillerde ,suda eriyen saşeyle vajinal fitil verdi acaba kullansam covidliyken bişey olur mu
Canım cuma günü kan testi yaptırdım heralde kanda bişey görse söyler demi, aile hekimini arayıp sorim bi belki yardımcı olur . Kendi doktoruma ulaşmam sıkıntı çünkü devlet hastanesi orasıOnları mutlaka kullan, idrar yolu enfeksiyonu ilerlemesin, zaten vücut covidle savaşıyor aman bir de enfeksiyon ilerlerse çok yorar. Bende de çıkmıştı, şase kullandım geçti. Kan sulandırıcı için doktorunla telefonla iletişim kurabilir misin? Mesela benim kan tahlili sonucuma baktı gerek yok, su iç dedi. Doktorun yönlendirirse direkt eczaneden de alabilirsin coraspin, ya da iğne şeklinde verir belki ama bence sormadan hareket etme gereksiz kullanırsan da kanama olabilir
Tabi bakarlar, sen de bakabilirsin tahlil sonucunda PLT diye bir değer var ona bakacaksın. Bir de daha önce düşük vs yaşadın mı, dolaşım sorunu, varis gibi şikayetlerin var mı? Eğer bunlar yoksa kan sulandırıcı elzem değil, bol bol su içmen daha iyiCanım cuma günü kan testi yaptırdım heralde kanda bişey görse söyler demi, aile hekimini arayıp sorim bi belki yardımcı olur . Kendi doktoruma ulaşmam sıkıntı çünkü devlet hastanesi orası
Çok saolun ulaştım doktora kan sulandırıcı yazdıTabi bakarlar, sen de bakabilirsin tahlil sonucunda PLT diye bir değer var ona bakacaksın. Bir de daha önce düşük vs yaşadın mı, dolaşım sorunu, varis gibi şikayetlerin var mı? Eğer bunlar yoksa kan sulandırıcı elzem değil, bol bol su içmen daha iyi
Geçmiş olsun, hiç korkmayın çok fazla var artık hamileyken covid geçiren. Allah korusun evlatlarımızı ve biziÇok saolun ulaştım doktora kan sulandırıcı yazdıiçim rahatladı çok şükür çok saolun
Başa geldimi çekilecekGeçmiş olsun, hiç korkmayın çok fazla var artık hamileyken covid geçiren. Allah korusun evlatlarımızı ve bizi![]()
Covid de kan pıhtılaşması durumu oluyormus. Bu sebeple kan sulandırıcı kullanmak gerekiyormus. Gebelerde iğne şeklinde olan öneriliyormuş.Ben yeni öğrendim covid olduğumu, kan sulandırıcı ne işe yarıyor arkadaşlar
Korkmayın bol su için çabuk atlatırsınızHanımlar hepinize geçmiş olsun. 11 haftalık gebeyim dün rahatsızlandım hemen test verdim sabah pozitif oldugumu öğrendim. O aradaki 10 saat eşimle aynı odadaydık öğrenir öğrenmez odamı ayırdım zaten ben salonda eşim yatakodasına uyuyordu. Sizde ona da geçmiş midir. 2 doz aşılı.