Gebelikte d vitamini damla

Nazife5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
237
59
48
Kızlar 5+4 günlük gebeyim doktorum kan değerime bakmadan devit damla verdi şimdi kullandım ama gebelerde zorunlu olmadıkça kullanayın yazıyo. Doktorum da proföser benim gibi olup kullanan varmı

ben gebelikten önce kullandım deviti çok uzun süre o yüzden ihtiyaç duymadı sanırım ama kullanan var.
bir bildiği vardır koskoca profesörün diye düşünüyorum

Bu hafta tekrar gdiiecem bugün içtim ama tekrar içmiyim o zmaan ne gibi zarar oluyo
Doktorunuz genel olarak eksik olan bir vitamin olduğunu düşünerek bakmadan vermiştir muhtemelen de öyledir ama yine de bakılması gereklidir çünkü uzun süre yüksek doz D vitamini alınması toksik etki yaratıyor yani zehirlenmeye yol açabiliyor bebeğe de ayrıca zararı olabilir ,benim Dr um bakmıştı ve değeri normal çıktı vermeye gerek gormedi

Doktorunuz genel olarak eksik olan bir vitamin olduğunu düşünerek bakmadan vermiştir muhtemelen de öyledir ama yine de bakılması gereklidir çünkü uzun süre yüksek doz D vitamini alınması toksik etki yaratıyor yani zehirlenmeye yol açabiliyor bebeğe de ayrıca zararı olabilir ,benim Dr um bakmıştı ve değeri normal çıktı vermeye gerek gormedi
Cuma günü kontrol var o güne kadar kullanmayım en iyisi. Buğün kullandım ama bi seferden bi sorun olmaz inşallah

Back
X