Gebelikte Decavit kullananlar bakar mısınız?

Pembeayicik1234

🕊🕊
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
221
163
23
Kızlar merhaba 5 haftalik gebeyim. Doktora gittik kese gorundu hersey normal. Fakat doktorum folik asit vermedi sadece decavit verdi normal mi? Ne yapmaliyim? Folik asit kullanmali miyim?

Kızlar merhaba 5 haftalik gebeyim. Doktora gittik kese gorundu hersey normal. Fakat doktorum folik asit vermedi sadece decavit verdi normal mi? Ne yapmaliyim? Folik asit kullanmali miyim?
Gebelik dusundugum zaman vermişti folibol decavit gebelik öncesinde sonrası da kullandim.

Beeennnnn Bende 6+3 teydim doktora gittiğimde bana da doktorum folikasit vermedi sadece decavit verdi.. Hemen açıklayayım.. 1.si gelişimde bir sıkıntı görmedi keseyi ve herşeyi cookkk şükür ki sağlam gördüğü için 2.si de decavitin içinde günlük almam gereken folik üsit miktarı var o yüzden vermedi yani bana o yüzden vermedi..

Hımm acaba bana da mi ondan dolayi vermedi

Hımm acaba bana da mi ondan dolayi vermedi
Bilmem canım olabilir ama kullanabilirsin yani bir sıkıntı yok.. Bana sağlık ocağında kullansanda kullanmasanda bir sıkınkı olmas decavitin içinde vücudunun gerek duyduğu herşey.var folikasitte var dediler.. Bende o yüzden doktorumun verdiği düzende devam ettm

Aa vermemesi çok garip başka doktora gitme şansınız varsa değiştirin bence. Folik asit kadar önemli bir şeyi vermeyen baska seyleri de atlar. Ben folattro kullanmistim. Icerigini okuyun cok iyi. Yapay folik asittense folat içeriyor. Icmemiz gereken de folat zaten araştırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…