Doktorunu tebrik ediyorum.En doğru ialçlardan birini vermiş.Hayırlı doğumlarbenim ilacım Gynoferon nasıl anlarız ki içiyoruz bari işe yarasın doktor boşuna mı okumuş bunca sene bilerek veriyorsa ayıp valla..klava:
Arkadaşlar,ilaç ismi vermek asla doğru değil ama GYNO FERRO SANOL gibi içeriğinde iki değerlikli demir bulunan ilaçları doktorunuza sorarak,lütfen ve lütfen sorarak,güvenle kullanabilirsiniz.Ve onlara dünya sağlık örgütünün sadece iki değerlikli demir önerisinde bulunduğunu lütfen hatırlatınız.
Arkadaşım,folik asit tabletlerinin doğada sadece tek çeşidi vardır.O yüzden hangi ürünleri kullandığın önemli değil.Fakat piyasada bulunan ürünlerin sadece içerdikleri folik asit miktarları farklıdır.Bir gebenin folik asit ihtiyacı Dünya Sağlık Örgütüne göre 500 microgram ile 520 microgram arasında değişmektedir.Folik asit,B 9 vitaminin diğer adıdır.Suda çözünen vitamindir.Hayırlı doğumlar dilerim arkadaşım.
Arkadaşım senin ve bebeğin adına çok üzgünüm ki kullandığın ilaç 3 değerlikli.Biyoyararlanımı yüzde 4,5.Tedavi etme süresi 1442 gün.Gebelik bu kadar uzun sürmüyor maalesef.Bence doktorunuzla açık açık konuşun.Bir doktor akrabanız olduğunu ve 3 değerlikli demirleri onaylamdığını söyleyin.Eminim reçeteleri değişecektir.Zaten bu forumda da ben şu ilacı kullanıyorum.Hemoglabinim gittikçe düşüyor diyen arkadaşlara bol bol rastlıyoruz.Anemi en büyük kronik sorunlardan biridir arkadaşım.ABD ve Avrupa 1976'dan beri 3 değerlikli demiri kullanmıyor.Lütfen bilinç düzeyimizi yükseltelim.Sadece kendimizden değil,minnacıcık o gelişmekte olan yavrudan da sorumluyuz.Hastanelerin hematoloji bölümündeki doktorlara gidin sorun.Asla ve asla 3 değerlikli demiri onaylamayacaklardır.Bu işin en iyi uzmanları onlardır.benım kan surubun komfer sımdı bu ıyı degılmı?
Arkadaşlar,ilaç ismi vermek asla doğru değil ama GYNO FERRO SANOL gibi içeriğinde iki değerlikli demir bulunan ilaçları doktorunuza sorarak,lütfen ve lütfen sorarak,güvenle kullanabilirsiniz.Ve onlara dünya sağlık örgütünün sadece iki değerlikli demir önerisinde bulunduğunu lütfen hatırlatınız.
Sevgili Destna,Gyno ferro sanolü doğuma kadar hatta doğumdan sonra ilk 3 ay da kullanaman gerekiyor.Çünkü bebeğine demir damlası 4. aydan itibaren başlanıyor.İlk 3 ay demir desteğini bebeğin senden alarak devam ettirecek.Hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum.gyno ferro sanolu bende kullanıyorum canım doktor doğuma kadar devam edicez dedii bir de elevit. folik aisti hamile kalmadan kullanmıştım buna göre iyii vermiş mi doktorum kusura bakma biraz aklım karıştıdaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?