Gebelikte detaylı ultrason

Huzurstan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2021
117
44
48
30
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Perinatoloji bölümünden detaylı ultrason için randevu aldım ama parantez içinde USG detaylı bakılmamaktadır yazıyor. Ben anlayamadım gitsem bile detaylı ultrason yapılmayacak anlamına mı geliyor. Başınıza böyle bir şey geldi mi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Perinatoloji bölümünden detaylı ultrason için randevu aldım ama parantez içinde USG detaylı bakılmamaktadır yazıyor. Ben anlayamadım gitsem bile detaylı ultrason yapılmayacak anlamına mı geliyor. Başınıza böyle bir şey geldi mi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
Bende gitcem 2 hafta sonra devlet hastaneleri yapmıyor özelde yapılıyormuş bizde öyle yapcaz

Devlet hastanelerinin kadın doğum bölümü antenatal polikliniginden randevu almanız gerekiyor.

Bende gitcem 2 hafta sonra devlet hastaneleri yapmıyor özelde yapılıyormuş bizde öyle yapcaz

Devlette de detaylı yapılıyor

İnşallah devlette iyi bir doktor karsınıza cıkar 🙏

Ben ne yazık ki devlette kadın doğum için memnun kalmadım günlerim zindan olmasin diye benide zorlasada özele gittim🙏🙏

Kadın doğum polikliniginden muayene yeri olarak Antenatal poliklinigini seçip alabilirsiniz.
Birde ben size birşey sormak istiyorum bugün 18+4 deyiz 2 3 gündür hareketlerini hissetmiyorum cuma kontrole gitmisdim doktor olumsuz birşey soylemedi normal di herşey ondan sonra hissetmiyorum hareket bu normal mi

Birde ben size birşey sormak istiyorum bugün 18+4 deyiz 2 3 gündür hareketlerini hissetmiyorum cuma kontrole gitmisdim doktor olumsuz birşey soylemedi normal di herşey ondan sonra hissetmiyorum hareket bu normal mi

Yanlış yönlendirmek istemem , en doğrusunu doktorunuz bilir , isterseniz acilden giriş yaptırıp kontrol olabilirsiniz.

Back
X