• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelıkte dil yarası

Sermec

BERAT'IM sana cennet bana sabr düştü ❤️🕊️👶
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
2.066
1.794
133
34
Kızlar ben su an 4 haftalık hamıleyım ve benım cocuklugumdan berı dilimde aft var böyle bıraz yarık gıbı cok acıyo ve tedavisi yok gecmıyor hamılelıkte agızda yara aft vb olması bır sorun olustur mu

Kızlar ben su an 4 haftalık hamıleyım ve benım cocuklugumdan berı dilimde aft var böyle bıraz yarık gıbı cok acıyo ve tedavisi yok gecmıyor hamılelıkte agızda yara aft vb olması bır sorun olustur mu
Sabah aksam karbonatla gargara yap ve sirkeyle temizle agzini gecer ins gecmis olsun

Sabah aksam karbonatla gargara yap ve sirkeyle temizle agzini gecer ins gecmis olsun
Sag ol canım ama bu bende yıllardır var bır türlü gecmıyor bazen artıyor bazen azalıyor acaba gebelıge bir zararı olur mu

Sag ol canım ama bu bende yıllardır var bır türlü gecmıyor bazen artıyor bazen azalıyor acaba gebelıge bir zararı olur mu
Bn bi zararinin olacagini dusunmuyorum ama sen soylediklerimi dene surekli yaprsan gecer bebeklerde bile bu yontem kullanilir Allah sifani versin

Bn bi zararinin olacagini dusunmuyorum ama sen soylediklerimi dene surekli yaprsan gecer bebeklerde bile bu yontem kullanilir Allah sifani versin
Amin cnm inşallah sag ol canım

zamaninda aftlardan Cok cekmis birisiyim. Denemedigim yontem De kalmadi diyebilirim.
Dogal sey ariyorsan karadut
Iyi geliyor. Cunku icinde bol miktarda b
Vitamini var b vitamini aftlara
Cok iyi gelir olusumunu baskilar. Bir de
Agizdan alinan dil alti tablet
Sekilde olan metil formu olan b12 ler De aft olusumunu baskiliyor. Bende duzenli olarak b12 kullanmaya basladigimdan beri aft cikmiyor.

zamaninda aftlardan Cok cekmis birisiyim. Denemedigim yontem De kalmadi diyebilirim.
Dogal sey ariyorsan karadut
Iyi geliyor. Cunku icinde bol miktarda b
Vitamini var b vitamini aftlara
Cok iyi gelir olusumunu baskilar. Bir de
Agizdan alinan dil alti tablet
Sekilde olan metil formu olan b12 ler De aft olusumunu baskiliyor. Bende duzenli olarak b12 kullanmaya basladigimdan beri aft cikmiyor.
Aft böyle yarık gibi mi oluyo benim dilimin kenarında kücük bi yarım var 2 haftadır geçmiyo cok az acıyo

Ya internetten araştırıyorum dil kanseri cıkıyo kafayı yedim sigara kullanıyorum azalttım bu aralar günde 2-3 taneye kadar bu Google kafayı yedirdi bana

Merhaba aynı durumdayım kbb doktoru ameliyat dedi sizin düzeldimi ne yaptınız acaba😞
Teşhis ne? Ne varmışta doktor ameliyat dedi onu yazmamışsınız. Ben sigarayı bıraktım 5 aydır eskisi gibi değil acısı ama bazı günler 1 hafta geçiyo bazı günler tekrar başlıyo. Sakız çiğnediğimde acısı geçiyor ilginç yani anlamadım.. Dilim dişime değmezse peoblem yok değince başlıyo sanırım ama dii dile nasıl değmesin dimi😂 sizin nasıl geçti mi ameliyat oldunuz mu? Neyden kaynaklı dedi?

Merhaba hanımlar ben bu soruyu sorduğumda 4 haftalık hamıleydim ama oğlumu 38 haftalıkken kaybettim anne karnında kalbı durdu 4 bucuk ay önce 😔

Yani su anda neden bunu hamile bayanlara söyleyip moral bozuyorsunuz üzüntünüzü anliyorum Allah bir daha gostermesin de hamile bayanlarin moralini bozmaniz hos degil su anda daha duygusal ve herseyden cok etkilenen bir yapiya sahip oluyoruz

Back
X