- 29 Haziran 2019
- 2.066
- 1.794
- 133
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah aksam karbonatla gargara yap ve sirkeyle temizle agzini gecer ins gecmis olsunKızlar ben su an 4 haftalık hamıleyım ve benım cocuklugumdan berı dilimde aft var böyle bıraz yarık gıbı cok acıyo ve tedavisi yok gecmıyor hamılelıkte agızda yara aft vb olması bır sorun olustur mu
Sag ol canım ama bu bende yıllardır var bır türlü gecmıyor bazen artıyor bazen azalıyor acaba gebelıge bir zararı olur muSabah aksam karbonatla gargara yap ve sirkeyle temizle agzini gecer ins gecmis olsun
Bn bi zararinin olacagini dusunmuyorum ama sen soylediklerimi dene surekli yaprsan gecer bebeklerde bile bu yontem kullanilir Allah sifani versinSag ol canım ama bu bende yıllardır var bır türlü gecmıyor bazen artıyor bazen azalıyor acaba gebelıge bir zararı olur mu
Amin cnm inşallah sag ol canımBn bi zararinin olacagini dusunmuyorum ama sen soylediklerimi dene surekli yaprsan gecer bebeklerde bile bu yontem kullanilir Allah sifani versin
Aft böyle yarık gibi mi oluyo benim dilimin kenarında kücük bi yarım var 2 haftadır geçmiyo cok az acıyozamaninda aftlardan Cok cekmis birisiyim. Denemedigim yontem De kalmadi diyebilirim.
Dogal sey ariyorsan karadut
Iyi geliyor. Cunku icinde bol miktarda b
Vitamini var b vitamini aftlara
Cok iyi gelir olusumunu baskilar. Bir de
Agizdan alinan dil alti tablet
Sekilde olan metil formu olan b12 ler De aft olusumunu baskiliyor. Bende duzenli olarak b12 kullanmaya basladigimdan beri aft cikmiyor.
Evet öyle de oluyordu bende.Aft böyle yarık gibi mi oluyo benim dilimin kenarında kücük bi yarım var 2 haftadır geçmiyo cok az acıyo
Ya internetten araştırıyorum dil kanseri cıkıyo kafayı yedim sigara kullanıyorum azalttım bu aralar günde 2-3 taneye kadar bu Google kafayı yedirdi banaEvet öyle de oluyordu bende.
Merhaba aynı durumdayım kbb doktoru ameliyat dedi sizin düzeldimi ne yaptınız acabaYa internetten araştırıyorum dil kanseri cıkıyo kafayı yedim sigara kullanıyorum azalttım bu aralar günde 2-3 taneye kadar bu Google kafayı yedirdi bana
Kızlar ben su an 4 haftalık hamıleyım ve benım cocuklugumdan berı dilimde aft var böyle bıraz yarık gıbı cok acıyo ve tedavisi yok gecmıyor hamılelıkte agızda yara aft vb olması bır sorun olustur mu
Teşhis ne? Ne varmışta doktor ameliyat dedi onu yazmamışsınız. Ben sigarayı bıraktım 5 aydır eskisi gibi değil acısı ama bazı günler 1 hafta geçiyo bazı günler tekrar başlıyo. Sakız çiğnediğimde acısı geçiyor ilginç yani anlamadım.. Dilim dişime değmezse peoblem yok değince başlıyo sanırım ama dii dile nasıl değmesin dimiMerhaba aynı durumdayım kbb doktoru ameliyat dedi sizin düzeldimi ne yaptınız acaba![]()