Gebelikte diş agrıları

Metemomms

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2022
41
5
36
22
10 +5 hamileyim dişlerimde cok agrı oluyor arkadaslar dişçiye gitme taraftarı degilim
Karanfil yagı agrıları mı baya gecırıyor sizlerinde hamileliginzde diş agrılarınız oldumu

Sizin çok erken başlamış. Doktorunuza danışın belki kalsiyum takviyesi verir.

10 +5 hamileyim dişlerimde cok agrı oluyor arkadaslar dişçiye gitme taraftarı degilim
Karanfil yagı agrıları mı baya gecırıyor sizlerinde hamileliginzde diş agrılarınız oldumu
Geçer inşallah canım her iki hamileliğimde de diş ağrısı çektim resmen gidip başka oda da ağlıyordum ağrıdan iyice araştır Allah muhafaza bişey olmasın

Yok gitmedim korkumdan dişçiye 30lu haftalar da ağrıyor du benim, senin erken başlamış
Yaa aslında benım diş agrılarım bebekten oncede vardı dun sandviç yaptım çignerken anlık agrı girdi bilmiyorum bende korkuyorum ama bi gıdıp muayene olucam bakalım doktorum muayene ol bana danış sonra dedi belki kalsiyum takviyesi fln verebilir Allah büyük herseyin hayrlısı inşallah..

Aynen herşeyin hayırlısı ama bak bi çaresine çok kötü bir durum yaşayan bilir

Dişçiye gitmekte hiçbir sorun yok. Gebelikte kullanılan düşük dozlu radyasyon yayan röntgen bile var. Anestezili işlemlerde de bir sorun yokmuş hekimime sormuştum

Dişçiye gitmekte hiçbir sorun yok. Gebelikte kullanılan düşük dozlu radyasyon yayan röntgen bile var. Anestezili işlemlerde de bir sorun yokmuş hekimime sormuştum
Ben az önce geldim dişçiden çürük varmıs bebegim suan 2 bucuk aylık dişçi dogumdan sonra yaptırsan iyi olur dedi agrı kesıcı verdi 4,5aylarda yapıyoruz biz dedi bende artk dogumdan sonra yaptırmayı dusunuyorum gebeligim riskli bir gebelik zaten bakalım hayrlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…