E eynmyns34 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Haziran 2021 21 2 6 34 10 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi eynmyns34 #1 Merhaba! Arkadaşlar gebelikte diş çektirmek zararlımı yada aranızda çeken oldumu diş dr bana 3 aydan sonra çekebiliriz sıkıntı yok dedi
Merhaba! Arkadaşlar gebelikte diş çektirmek zararlımı yada aranızda çeken oldumu diş dr bana 3 aydan sonra çekebiliriz sıkıntı yok dedi
soGuk nevale .. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Kasım 2019 6.539 En iyi cevaplar 1 6.160 198 11 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi eynmyns34 #2 eynmyns34 .!.: Merhaba! Arkadaşlar gebelikte diş çektirmek zararlımı yada aranızda çeken oldumu diş dr bana 3 aydan sonra çekebiliriz sıkıntı yok dedi Genişletmek için tıkla... 3 6 arası guvenlı bolge ya hanı. Cok bekletılmeyecek bıseyse anyıbıyotık tedavısını de verıyorlar cekimini de. Dr una guven. Adamlar okuyo:)
eynmyns34 .!.: Merhaba! Arkadaşlar gebelikte diş çektirmek zararlımı yada aranızda çeken oldumu diş dr bana 3 aydan sonra çekebiliriz sıkıntı yok dedi Genişletmek için tıkla... 3 6 arası guvenlı bolge ya hanı. Cok bekletılmeyecek bıseyse anyıbıyotık tedavısını de verıyorlar cekimini de. Dr una guven. Adamlar okuyo:)