B birrmoka Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2025 39 12 3 25 14 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi birrmoka #1 Kızlar 20 lik dişim çok fena ağrıyor et kısmı şişti yutkunurken bile çok acıyo daha 4 buçuk haftalık hamileyim doktora gitsem ilaç verir mi
Kızlar 20 lik dişim çok fena ağrıyor et kısmı şişti yutkunurken bile çok acıyo daha 4 buçuk haftalık hamileyim doktora gitsem ilaç verir mi
S Siyah Palto Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 8.961 14.663 168 14 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi birrmoka #2 İkinci trimesterde veriyor genelde önce kadın doğum doktorunuza danışın o şekilde kullanın ilaç verirse de
İkinci trimesterde veriyor genelde önce kadın doğum doktorunuza danışın o şekilde kullanın ilaç verirse de
B birrmoka Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2025 39 12 3 25 14 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi birrmoka #3 Siyah Palto .!.: İkinci trimesterde veriyor genelde önce kadın doğum doktorunuza danışın o şekilde kullanın ilaç verirse de Genişletmek için tıkla... Evde ne yapabilirim ağrısını azaltmak için
Siyah Palto .!.: İkinci trimesterde veriyor genelde önce kadın doğum doktorunuza danışın o şekilde kullanın ilaç verirse de Genişletmek için tıkla... Evde ne yapabilirim ağrısını azaltmak için
S Siyah Palto Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 8.961 14.663 168 14 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi birrmoka #4 birrmoka .!.: Evde ne yapabilirim ağrısını azaltmak için Genişletmek için tıkla... Hindistan cevizi yağıyla çalkalayın 10 dk her sabah benımde diş etlerimde gebelik gingivisti olmuştu bu yöntemle rahatladım. Karanfil yağı da olur
birrmoka .!.: Evde ne yapabilirim ağrısını azaltmak için Genişletmek için tıkla... Hindistan cevizi yağıyla çalkalayın 10 dk her sabah benımde diş etlerimde gebelik gingivisti olmuştu bu yöntemle rahatladım. Karanfil yağı da olur
1okurguncesi Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2024 451 768 23 29 14 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi birrmoka #5 birrmoka .!.: Evde ne yapabilirim ağrısını azaltmak için Genişletmek için tıkla... Karanfil yağını pamuğa döküp ağrıyan yere koyun iyi geliyor
birrmoka .!.: Evde ne yapabilirim ağrısını azaltmak için Genişletmek için tıkla... Karanfil yağını pamuğa döküp ağrıyan yere koyun iyi geliyor
E erik27 Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2024 167 56 13 24 14 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi birrmoka #6 birrmoka .!.: Kızlar 20 lik dişim çok fena ağrıyor et kısmı şişti yutkunurken bile çok acıyo daha 4 buçuk haftalık hamileyim doktora gitsem ilaç verir mi Genişletmek için tıkla... Gebeligimin başından beri dış sorunu yaşıyorum antibiyotik bile verdi bi türlü iyi olmadı dişim daha yapılması için birkaç seans daha var bence doktora git doktoruna hamile olduğunu da söyle onlar ona göre bi tedavi uyguluyorlar
birrmoka .!.: Kızlar 20 lik dişim çok fena ağrıyor et kısmı şişti yutkunurken bile çok acıyo daha 4 buçuk haftalık hamileyim doktora gitsem ilaç verir mi Genişletmek için tıkla... Gebeligimin başından beri dış sorunu yaşıyorum antibiyotik bile verdi bi türlü iyi olmadı dişim daha yapılması için birkaç seans daha var bence doktora git doktoruna hamile olduğunu da söyle onlar ona göre bi tedavi uyguluyorlar