Gebelikte diş ağrısı

Alevvekiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2022
139
32
28
24
Merhaba Gebe kalmadan önce kanal tedavisi yapılacaktı randevu almıştım ama o sıra gebe kaldığımı öğrendim randevuyu iptal etmiştim ağrım ilaç ile geçmişti dün bugündür tekrardan başladı parol aldım ama biraz hafifletti yine başladı ne yapabilirim uygulayabileceğim bişey varmı gebelikte tedaviye izin veriyorlar mı 10 haftalığım

Ben gebelikten onceki ay yaptirmistim kanal tedavisi, doktora sormustum gebelikte yapiliyor mu diye, ikinci trismesterde cok zorunlu hallerde yapilir ama ben onermiyorum demisti

Karanfil yağını bi pamuğa damlatıp dişin üzerine koyabilirsiniz . Normal karanfil de çiğneyebilirsiniz. Tavsiyem doktorunuz izin verirse 2. Trimestira geçtiğinizde tedaviyi yaptırmanız olur. Diş hekimiyim tedavi yaptığımız hamile hastalar oluyordu. Daha 10 . Haftada ağrıyan diş illa ağırır, tekrar enfeksiyonlu hale gelmesi daha zor olur hem sizin hem bebeğiniz için.

doktora gidin gereken yapılır. 3-6 aylar arasında diş tedavisi için en safe dönem. genelde o dönemde acil bir durum varsa tedavi ediliyor. ama simdi de gidin en azımdan acınızı hafifletmek için bir tedavi uygulanır gecici de olsa.

Canım 2. Trimester dönemi kadın doğum doktorunun izni ile yaptırmıştım kanal tedavisi . Diş hekimi sinirleri alıp temizleyip geçici dolgu ile kapattı doğum sonrası da gel bitiririz demişti

Canım 2. Trimester dönemi kadın doğum doktorunun izni ile yaptırmıştım kanal tedavisi . Diş hekimi sinirleri alıp temizleyip geçici dolgu ile kapattı doğum sonrası da gel bitiririz demişti
Kadın dogumcum izin verdi ama ayın 13’üne izin kâğıdı yazdırıp gidicem diş hastanesine

31 haftalığım. Benimde 3 farklı içi boş dişim ağrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…