gebelikte diyabet testi yaptirdinizmi?

hiranur8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2008
796
6
96
Diğer
arkadaslar gebelikte seker testi yaptirdinizmi? ve nasil yapiliyor? hastaneye ac karnami gitmek gerekiyor? cevap yazarsaniz sevinirim

evet canım aç karnına gidiyosun..benim önce açlık şekerime baktılar..kan aldılar..1 saat sonucunu bekledm..o normal çıkınca şeker yüklemesi yapıldı..yarım litre şaşal sular varya onun yarısını boşaltıolar..içine glikoz ekliyorlar..yani bol şekerlli bir su. 5 dk içinde içiosun..1 saat daha aç bekliyosun..kan alınıyo tekrar..kan alındıktan sonra yiyebiliosun..

evet canım aç karnına gidiyosun..benim önce açlık şekerime baktılar..kan aldılar..1 saat sonucunu bekledm..o normal çıkınca şeker yüklemesi yapıldı..yarım litre şaşal sular varya onun yarısını boşaltıolar..içine glikoz ekliyorlar..yani bol şekerlli bir su. 5 dk içinde içiosun..1 saat daha aç bekliyosun..kan alınıyo tekrar..kan alındıktan sonra yiyebiliosun..

bende bu sorunun cevabini merak ediyordum.ama ben limon suyu falanda iciriyorlarmis diye duydum,

50 lik şeker yüklemesinde tok gelmemi ve yanımda limon suyu getirmememi istediler.Limon daha kolay içmeyi sağlıyor.100 lük şeker yüklemesi berbattı aç karnına gidiyorsun,saat başı kan alıyorlar,içtiğin su diğerine göre çok daha tatlı...Limon suyuyla bile zor içmiştim....

canım bende forumda okumuştum limon olayını..özel hastanelerde limonlu veriolar falan yazıodu..bende özelde yaptırdım ama limon yoktu..normalde ben çayı bile şekersiz içen bir insanım..zorla içtimm ..ama yani öle aşırı iğrenç bir tadı yok..ben içebildiğime göre herkes içer diye düşünüyorum:))

Bende kısmetse yarın yaptırıcam.. dr. hafıf bır kahvaltı yap dedii.. bakalım hayırlı sonuclarla İNŞAALLAH...

herkez banada dedi yanında limon götür çok iğrenç tadı diye ama hiçte okadar iğrenç gelmedi bana yaa bi dikişte içtim gayet rahat bi şekilde

Back
X