evet canım aç karnına gidiyosun..benim önce açlık şekerime baktılar..kan aldılar..1 saat sonucunu bekledm..o normal çıkınca şeker yüklemesi yapıldı..yarım litre şaşal sular varya onun yarısını boşaltıolar..içine glikoz ekliyorlar..yani bol şekerlli bir su. 5 dk içinde içiosun..1 saat daha aç bekliyosun..kan alınıyo tekrar..kan alındıktan sonra yiyebiliosun..
evet canım aç karnına gidiyosun..benim önce açlık şekerime baktılar..kan aldılar..1 saat sonucunu bekledm..o normal çıkınca şeker yüklemesi yapıldı..yarım litre şaşal sular varya onun yarısını boşaltıolar..içine glikoz ekliyorlar..yani bol şekerlli bir su. 5 dk içinde içiosun..1 saat daha aç bekliyosun..kan alınıyo tekrar..kan alındıktan sonra yiyebiliosun..
50 lik şeker yüklemesinde tok gelmemi ve yanımda limon suyu getirmememi istediler.Limon daha kolay içmeyi sağlıyor.100 lük şeker yüklemesi berbattı aç karnına gidiyorsun,saat başı kan alıyorlar,içtiğin su diğerine göre çok daha tatlı...Limon suyuyla bile zor içmiştim....
canım bende forumda okumuştum limon olayını..özel hastanelerde limonlu veriolar falan yazıodu..bende özelde yaptırdım ama limon yoktu..normalde ben çayı bile şekersiz içen bir insanım..zorla içtimm ..ama yani öle aşırı iğrenç bir tadı yok..ben içebildiğime göre herkes içer diye düşünüyorum:))