Doğuma Hazırlık Gebelikte doğal fondötenle seçimi yardım!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Melzo33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
33
5
1
39
Kızlar hamileyim ve yüzüme en az zarar verecek fondötenle arıyorum ???yardimm lutfen

Ben hamileligimin basindan beri toplasan 3 kere fondoten kullanabildim cunku cildim inanilmaz hassaslasti ve cooook yagli olmasina ragmen kurudu. Ayrica bu donemde cildimin emdigi kimyasallari cocuga gecirmek istemedim.
Bence en guzeli organik cilt bakim urunleriyle bir guzel bakim yapip hafif rimel, dudak balmi kullanmak.

Bende yves rocher in fondotenini kullandım ve çok memnun kaldım bundan sonra da ondan kullanırım homojen. Yüzde kalıp gibi durmuyor gayet doğal durdu. Bir de benim bazi urunler nemlendirici fondoten olsun sürdükten sonra terletir bunda öyle birşey yaşamadım. Hatta birkaç arkadaşım sordu ne kullandığımı :) yves rocher zero defaut olan cam kutuda incele istersen tavsiye ederim.

Bende yves rocher in fondotenini kullandım ve çok memnun kaldım bundan sonra da ondan kullanırım homojen. Yüzde kalıp gibi durmuyor gayet doğal durdu. Bir de benim bazi urunler nemlendirici fondoten olsun sürdükten sonra terletir bunda öyle birşey yaşamadım. Hatta birkaç arkadaşım sordu ne kullandığımı :) yves rocher zero defaut olan cam kutuda incele istersen tavsiye ederim.
Teşekkür ederim

Rica ederim canim umarım sende memnun kalırsın bende fondöten konusunda sıkıntı yaşamışımdır hep sonunda buldum :)

Back
X