- Konu Sahibi bLackchocolete
-
cnm şimdiden allah kurtarsın benimde 6 aylık bebeğim var. doğumdan bir gün önce dr gittim bana bayramıda geçe bilir demişti doğumun 40. haftamdaydım ben de rahattım hiç ağrım falanda yoktu dedim bayramı bulacak heralde gelmesi...ama onun gecesi ağrım vardı azıcık ama öyle adet ağrısı gibi ve çok düzensizdi dr 10 dk da bir olunca ağrı gel demişti ama benim hiç öyle olmadı o adet sancısı gibi ağrım meğer doğum sancısıymış ben bi güzel uyudum sabahsı kalktım tuvalete gittim yıkarken elime kan geldi azıcık böyle kahve rengi pembemsi gibi biraz bekledim tekrar gittim yine var eşimi aradım dedim dr gitsemmi gitmesemmi ağrımda yok eşimde git dedi ne olur ne olmaz diye kendisi şehir dışında çalışıyor neysem bende hadi dedim gidim aldım arabanın anahtarını bindim arabaya gittim o kadar iyiyim yani dr nişanı gelmiş sanırsam ebe kontrol et diyinceye kadar doğum yoktur henüz daha düşünüyordum meğerse bebek yola girmeye çalışıyormuş ama hep bana anlatılan ağrıları bekledim ben öyle olmayınca şaştım
sağol canım cevabın için.
benim artıyor ağrım bacağım da çok ağrıyor ama düzensiz diye korkuyorum doktora gitmeye. yine eve gönderirse diyorum. benden nişan da gelmedi daha. hayırlısıyla bi kucağıma alsaydım.
az kalmış kiminin suyu geliyor kiminin nişanı kiminin sadece ağrısı öyle yada böyle belli ediyor kendini merak etme... çok güzel bir duygu .. nasıl doğum yapacaksın bellimi
normal diyor doktorum. her an beklemede ol dedi. her an acaba demekte o streste çok kötü
bende normal istedim ama hanım gelmedi :) normal
İnşallah benim oğluşum normal gelir hayırlısıyla 😊
Merhaba arkadaşlar,
Sorum şu. 39 haftalık hamileyim.iki gündür iç çamaşırım ıslak. ama su geldi diyemiyorum. çünkü sırılsıklam olmuyor. akıntı da değil. ama nasıl desem nemli baya. ve dün geceden beri bel ve kasık ağrım var. bugün bacağıma da vurmaya başladı.
bu doğum nasıl başlıyor Allah aşkına. bir anda sancı çok şiddetli vurup hastaneye gidip doğuma mı giriyorsunuz ya da su dedikleri bir anda mı boşalıyor?
Lütfen tecrübeli anneler bilgilendirirseniz çok sevinirim. Doğuma az kaldı, doktorum her an olabilir dedi geçen hafta. bu stres, beklemek, acaba demek öldürecek beni
39 haftalıksınız bence bu belirtilerle muayene olmalısınız.. açılma var mı diye.. su öyle patlama gibi olacak diye birşey yok.. ben de 39. haftada azıcık çamaşırım ıslandığında gitmiştim hastaneye ertesi gün doğurdum.. doktorumun gel cuma bakalım doğuma ne kadar kalmış demişti ben perşembe doğurdum:)
Merhaba arkadaşlar,
Sorum şu. 39 haftalık hamileyim.iki gündür iç çamaşırım ıslak. ama su geldi diyemiyorum. çünkü sırılsıklam olmuyor. akıntı da değil. ama nasıl desem nemli baya. ve dün geceden beri bel ve kasık ağrım var. bugün bacağıma da vurmaya başladı.
bu doğum nasıl başlıyor Allah aşkına. bir anda sancı çok şiddetli vurup hastaneye gidip doğuma mı giriyorsunuz ya da su dedikleri bir anda mı boşalıyor?
Lütfen tecrübeli anneler bilgilendirirseniz çok sevinirim. Doğuma az kaldı, doktorum her an olabilir dedi geçen hafta. bu stres, beklemek, acaba demek öldürecek beni
birde sancı esnasında karnım sertlesıp toplanıyordu yukarı doğru, sonra sancı biterken gevşiyordu. sanki adet sancısı gıbı gıt gıde kasıklarımda ağrıdı.
Ilk dogumumda agrilarim hafif hafif baslamisti 2.dogumumda ise az az suyum gelmisti.bi doktora gorun bence belki başlamıştır
Merhaba bacilar bende 28 haftalik hamileyim....
Birkac gundur adet sancisi gibi sancim oluyor ama sik degil dinle digimde hemen geciyor.....
Dogum sancisida boyle birsey mi tam olarak ???
Doktoruma da ikidebir gitmek istemiyorum....
Eger dogum sancisi ise erken degil mi benimkinin simdiden baslamasi
Ilk gebelik ge enlerde de kasik agrim ici gitmistim acile....
Serviks uzunlugum fala herseyim normal dogum ici uygun denmisti....
Erken dogum riskinde yok dendi fakat bu aralarda olan su sancilar endiselenmemi gerektirecek bir durum mu bilemiyorum :26:
dinlendiğinde geçiyorsa yalancı ağrılardır onlar canım. rahim yavaş yavaş doğuma hazırlarmış kendini. gerçek sancı dinlenmekle geçmezmiş
benim de aynen öyle ağrı şiddetli vurunca karnım taş gibi oluyor. çocuk yukarı doğru çok baskı yapıyor. peki bacak ağrınız oldu mu? benim dizime kadar vuruyor ağrı. yatsam olmuyor yürüsem geçmiyor. bir de bugün sanki adet olduğunda kan boşalır ya aynı o şekilde koyu kıvamlı akıntı geldi ama kan yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?