gebelikte doktor seçimi

tevdd

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
5
0
16
Bursa
arkadaşlar merhaba
benim öğrenmek istediğim 23 haftalık hamileyim özel doktora gidiyorum ancak doğum ve hastane masrafları çok yüksek olacağından sigortalı bir yer de doğum yapmak zorunda olucam.Şevket Yılmaz Hastanesinden bir doktor seçicem.Kemal Köroğlu iyi diye yorumları gördüm doğum zamanı doğuma kendi doktorum girer mi yoksa normal doğumda tabii gitiiğimiz zaman nöbetçi kimse o doktor mu doğumu gerçekleştirecek.Ayrıca doğumda Şevket yılmazda problem yaşayan oldu mu.Herkeze kolaylıklar ,hayırlı doğumlar

başka doktor ve hastane önerileriniz varsa öğrenmek isterim.HAstanenin yeni doğan ünitesi ve kuvez olması önemli bir ayrıntı.

aynı ilde olsaydık tavsiyelerim olurdu tabii ama öncelikle şunu söyleyim kesinlikle küvezi olan hastane seçmelisin.özellerde de maddi yönden pahalı olmayan hastaneler var araştırsan diyorum bende özelde yaptım sezeryan oldum 1 maaşım kadar masraf çıktı küvezide devlet zaten karşılıyor özel de olsa özele muayene oluyordum ama gece sancılandım dr yoktur diye devlet hastanesine gittim gitmez olaydım.tabii heryer bir değil ama devlet hastaneleri genelde aynı maalesef yer önemli değil yani.eşim özeldeki dr aramış gece bile olsa al getir demiş kendimi hastaneye nasıl attım bilmiyorum.gülben ergen gibi doğum yaptım valla :)))23 günde küvezde kaldı çocuğum

Son düzenleme:
teşekkür ederim.Hem en iyisi olsun istiyorum hem uygun fiyat araştırmak zorundayım. Doktorda değiştirmek zorunda kalacağım için iyice stres yaptım.Bursa büyük şehir ancak hastane konusunda çok seçeneğim yok.Devlet hastanesi hiç istemiyordum.Büyük konuşmuşum.Özelleride araştırıyorum doktoru hastaneden olmalı ssk anlaşması olmalı falan

Bende istanbul avrupa yakasında oturuyorum 2 aylık hamileyim hala doktor bulamadim tavsiyelriniz var mi bildiğiniz iyi doktor

Bende istanbul avrupa yakasında oturuyorum 2 aylık hamileyim hala doktor bulamadim tavsiyelriniz var mi bildiğiniz iyi doktor
Canım ben özel istersen Acıbadem e gidiyorum bakırköydekine eğer istersen isim verebilirim doktor ıcın ama Pahalı olur dersen yarı SGK geçen Topkapı'da koç Üniversite'si hastanesi var doğum 3bın TL fln galiba SGK lı ya hande hanım var doktor inanılmaz harıka bir kadın ve hastane Pırıl Pırıl tertemiz bı bak derim

Back
X