- 18 Temmuz 2017
- 297
- 65
- 48
- 34
- Konu Sahibi organikmavi
-
Aynısı şuan benm başıma geldi 3 gün önce kahverengi leke gibiydi şuan su gibi kıpkırmızı geliyor her gece acildeyim kanama yüzünden progestan iğne ve hap kullanıyorum kese duruyor yapısında bozukluk yok ama anlamadım bişeyKimyasal değil dedi kesede sorunu yoktu göürünüyor dedi .inşallah bir şey olmaz
Evet Aynur şekilde progesan verdi korkuyorm bişey olcak diye kese duruyor dendi 10 gün sonra tekrar gel dedi ama anlamadım kanama durmuyor sebebi ney bileğimde verilmiyor Allah yardımcımız olsunAynısı şuan benm başıma geldi 3 gün önce kahverengi leke gibiydi şuan su gibi kıpkırmızı geliyor her gece acildeyim kanama yüzünden progestan iğne ve hap kullanıyorum kese duruyor yapısında bozukluk yok ama anlamadım bişey
İnşallah dediğin gibi olur canm kesede sıkıntı görülmedi kesede yukarda dedi ama idrar yaparken akan kanama geldi anlamadım bende korktm her dk doktora gidiyorum ve doktorlar iğne ilacına devam et evine git yat diyorlarAdet olur gibi her ay kanama geçirip sağlıklı bebek dünyaya getirenler var.Ya da hiçbir sorunu olmadığı halde nedensiz kaybedenler de.Tek yapmak gereken sabır ve iyi şeyler düşünmek.Doktorun dediklerini yapmak.Ben de 16 haftalık hamileyim.Sizin yaşadıklarınızı yaşadım çok şükür bir sıkıntım kalmadı şimdi.Daha önce bir düşük bir dış gebelik yaşayan sağlıklı bir kız çocuğa sahip biri olarak yazıyorum.Çok kaderci olacak ama herşey Allahtan. Çok endişeliydim hala da var.Ama üzülmenin de bebeğe faydası yok maalesef.Ben de bunları söylüyorum kendime bol bol.
Benim kanamam kesedeydi üstelik merak etme kesede sıkıntı yoksa doktorlar korkutmazlar.Bir de genetik test yaptırdım ben.Sorun çıkmadı hiç.Düşüklerin büyük bir nedeni genetik diyorlar ya.Onda da sorun çıkmayınca doktorum merak etme dedi.İnşallah dediğin gibi olur canm kesede sıkıntı görülmedi kesede yukarda dedi ama idrar yaparken akan kanama geldi anlamadım bende korktm her dk doktora gidiyorum ve doktorlar iğne ilacına devam et evine git yat diyorlar
Ben kadar sürede durdu kanama WC ye gitmek istemiyorm korkudanAdet olur gibi her ay kanama geçirip sağlıklı bebek dünyaya getirenler var.Ya da hiçbir sorunu olmadığı halde nedensiz kaybedenler de.Tek yapmak gereken sabır ve iyi şeyler düşünmek.Doktorun dediklerini yapmak.Ben de 16 haftalık hamileyim.Sizin yaşadıklarınızı yaşadım çok şükür bir sıkıntım kalmadı şimdi.Daha önce bir düşük bir dış gebelik yaşayan sağlıklı bir kız çocuğa sahip biri olarak yazıyorum.Çok kaderci olacak ama herşey Allahtan. Çok endişeliydim hala da var.Ama üzülmenin de bebeğe faydası yok maalesef.Ben de bunları söylüyorum kendime bol bol.
Ben de öyleyim aklım gidiyor tuvalete gidicem diye ama napalım sabır ben 16. haftadayım bitti şimdilik günleri sayıyordum hep zaman geçtikçe risk azalıyor diye.Sen de sabret sayılı gün çabuk geçiyor bol bol dinlen ilacını al.Farklılık olursa doktorunu ara geçecek İnşallahBen kadar sürede durdu kanama WC ye gitmek istemiyorm korkudan
Benim de 5-6 haftalıkken 1hafta boyunca kanamam olmuştu progestan kullandığım halde. Hep annemde kaldım o dönem. Sürekli yattım dinlendim. Bi gün Bi iş yapmaya kalksam yine kanıyordu. Bol bol dinlen benim ki 7gün kırmızı 3gün kahverengi leke şeklinde aktı durdu. Sonra 32nci haftada çok kötü kanama yaşadım tabi bebeğimin erken doğmasından çok korktum hastaneye gittim saatlerce nstye bağlandım 11kişilik ekip beni saatlerce muayene ettiler bir sebep bulunamadı. 1gün kaldım hastanede sonra durdu çok şükür ilaç vs vermediler. Şu an 35+3üz bir sıkıntı yok çok şükür.Merhaba 6 haftalık hamileyim 2 gündür önce kahverengi şeklinde akıntı sonra kanamaya döndü adet olmuş gibi bir kanama doktor a gittim kese görünüyor dedi düşük önleyiciye yazdı dikkat et dedi ama 3 gün oldu durmadı hala bu şekilde olup sağlıklı hamilelik yaşayan var mı
Çok üzgünümÇoktan üzgünüm düşük yapmışım
İnşallah sağolun sebebi ney çok merak ediyorum bir şey de demedi doktorÇok üzgünüm ilk başta zor geliyor ne desem boş ama zamanla acısı diniyor insanın.Her hamileliğin böyle olacak diye düşünme sakın.İnşallah bundan sonra sağlıklı hamileliklerin olur.
Benim doktorum dolu test yaptırtmıştı hayırlamıyorum şimdi eşim ilgilenmişti daha çok.Doktoruna sorabilirsin.Rahminde bir sıkıntı yoksa genetik olarak sağlıksız bebekler erken düşüyor.Bende sorun çıkmamıştı.İnşallah sağolun sebebi ney çok merak ediyorum bir şey de demedi doktor
Kaç haftalıkkken düştü .bana 5 gün sonra gel temizlenmezse kürtaj yapıcaz dedi sizin kendiliğinden mi temizlendiBenim doktorum dolu test yaptırtmıştı hayırlamıyorum şimdi eşim ilgilenmişti daha çok.Doktoruna sorabilirsin.Rahminde bir sıkıntı yoksa genetik olarak sağlıksız bebekler erken düşüyor.Bende sorun çıkmamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?