Gebelikte ellerde uyuşma his kaybı

MutluKedi

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
2.060
1.268
133
Hanımlar 8.5 aylık hamileyim , 3 hafta önce sağ elimde başlayan bir uyuşma oldu . Gece uyuyamıyorum . Şimdi sol elimde uyuşuyur . Her ikisi uyuştuğunda inanılmaz derecede ağrı oluşuyor ve uykudan uyanıyorum . Vitamin takviyeleri alıyorum . B 12 düşüktü şuan iğne kullanıyorum . Benim gibi olan var mı acaba

3. Ayda sol elimle baslamisti bendede . Ardindan iki elimin parmaklari tmamen uyusuktu. Karpal tunel sendromu deniyor hamilelikte yasanan bir durum. Vucuktaki odemden dolayi sinirlere baski oluyormus oyle dedi doktorum. Son ay hic hissetmezsin dedi. Dogumdan sonra 2. Haftda tamamen yok oldu merak etmeyin gecici birsey eğer digumdan sonra gecmez ise doktora gorunun

odemden dolayi oluyo benimde ellerim doguma kadar hep oyle oldu. bide sakar oluyorum ellerim tutmuyo

odemden dolayi oluyo benimde ellerim doguma kadar hep oyle oldu. bide sakar oluyorum ellerim tutmuyo
Dün sofraya yemeği zor koydum vallahi döke döke koydum öyle hissetmiyorum yani . Çok kötü bişey ya

Evet biliyorum bu sendromu ama ben b 12 eksikliğine bağlamıştım olayı acaba bu yüzdenmi diye şuan iğne kullanıyom yükselsin diye ama bakalım inşallah geçici bir durumdur

Şimdilik bişey kırmadım ama bu gidişle kırcak gibiyim
canin sag olsun nolucakkirilsin biseyler kurban olsun bebişlerimize hamişken insan bi degisik oluyo hatirladikca komik seyler geliyo aklima ben hamisken bi kere yerde oturuyodum ayaga kalkarken istedimki biraz terbiyeli kalkayim karnim malum izin vermiyo nasil kalkdiysam dustum kaynimin ustune

Gerçekten insan oturdumu kalkamıyo . Ben apalayarak bir yere tutunup kalkıyorum Hele ayaklar ayrı bir şekil patates gibi bugün misafirlikte çay dolu bardağı alamadım ayy düşünüyomda bu durum ilerde geçici , ya kalıcı bişey olsaydı Allah korusun çok zor olurdu

he ya oturdun kalkamiyosun ki. bid3 yatakdan hic kalkamiyodum ben sanki inek ters donmüs gibi ayaklar eller havaya kalkiyodu her sabah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…