- 5 Mart 2024
- 373
- 108
- 23
- 34
- Konu Sahibi Gizmooberoo
-
Başka bir belirti olmaz ki yanma ve ağrı olur çok çok yüksekse ateş de olur. Ben de yanma vardı idrar yaparken değil sadece normal otururken falan vardı yani
Canım doktora göründün müGebeliğinizde idrar yolu enfeksiyonu geçiren kızlar ne gibi belirtileriniz vardı idrarda yanma ve idrar yaparken ağrı dışında?
Yaaa farklı belirtilerim de var vajinamda doluluk hissi falan sağlık ocağında kan idrar verdim doktor enfeksiyondan da olabilir dedi. Bakalım sonuç bir çıksın. Teşekkür ederimBaşka bir belirti olmaz ki yanma ve ağrı olur çok çok yüksekse ateş de olur. Ben de yanma vardı idrar yaparken değil sadece normal otururken falan vardı yani
Teşekkür ederim ağrı yanma doluluk hissi belirtileri yaşıyorum bel ağrısı aynı zamanda. O yüzden sormak istedim teşekkürlerBende hiç belirti olmuyordu ama her kontrole gittiğimde enfeksiyon çıkıyordu
Canım sağlık ocağında kan idrar verdim sonuçları kendi doktoruma atacağım çıkıncaCanım doktora göründün mü
Sarı akıntı kokulu akıntı sürekli lavoboya gitme isteği tuvaletin yokken bile varmış gibi olması birer enfeksiyon belirtisi bendede vardı böbreklerime vuruyordu ağrısı fitil veriyorlar geneldeGebeliğinizde idrar yolu enfeksiyonu geçiren kızlar ne gibi belirtileriniz vardı idrarda yanma ve idrar yaparken ağrı dışında?
Ay evet bu belirtiler çok benziyor benim belirtilere. Teşekkür ederimSarı akıntı kokulu akıntı sürekli lavoboya gitme isteği tuvaletin yokken bile varmış gibi olması birer enfeksiyon belirtisi bendede vardı böbreklerime vuruyordu ağrısı fitil veriyorlar genelde
Rica ederim umarım geçer biran önceAy evet bu belirtiler çok benziyor benim belirtilere. Teşekkür ederim
Bende de var antibiyotik verdi iste kullanıyorum bakalımCanım sağlık ocağında kan idrar verdim sonuçları kendi doktoruma atacağım çıkınca
Doluluk hissi hamilelikte olur diye biliyorum benim de oluyorYaaa farklı belirtilerim de var vajinamda doluluk hissi falan sağlık ocağında kan idrar verdim doktor enfeksiyondan da olabilir dedi. Bakalım sonuç bir çıksın. Teşekkür ederim
Son 1haftadır olmaya başladı canım bende ya. Sende kaçıncı haftanda başladı?Doluluk hissi hamilelikte olur diye biliyorum benim de oluyor
Geçmiş olsun canımBende de var antibiyotik verdi iste kullanıyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?