Gebelikte enfeksiyon kum guatr

Kerey

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Mart 2021
21
3
1
27
Arkadaşlar 4 haftalık gebeyim tam kan sayımı idrar testi sonucunda enfeksiyon var kum var ve guatr değeri yüksek çıktı. Aynı durumu yaşayan olduysa bilgi verirmi doktora gitmeme daha var. Bilgi veren olursa sevinirim hanımlar ❤️

Enfeksiyon icin antibiyotik icmelisiniz cunku enf bebege zarar verebiliyor. Kum icin bol su icmek disinda bir sey yapilmiyor olabilir, bilmiyorum. Tsh yuksek buyuk ihtimalle, bebegin zeka gelisimi icin ilac kullanmalisiniz acilen. Gecmis olsun

Enfeksiyon icin antibiyotik icmelisiniz cunku enf bebege zarar verebiliyor. Kum icin bol su icmek disinda bir sey yapilmiyor olabilir, bilmiyorum. Tsh yuksek buyuk ihtimalle, bebegin zeka gelisimi icin ilac kullanmalisiniz acilen. Gecmis olsun
Sağol cnm daha kalp atışı duymadım etkisi olur demi gideyim en iyisi

Erkenden önleminizi alırsanız sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Sağlıkla alın kucağınıza.
İnsallh canım ilk gebeligim 2 aylıkken kalp atışı yoktu. Kürtaj oldum.4 ay geçti şuan gebeyim inslh kalp atışı duyarım bu testler canımı sıktı inslh sıkıntı olmaz. Allah herkese nasip etsin anneligi

Enfeksiyon için hiç birşey vermedi doktor şaşırdım ya

Back
X