Arkadaşlar 4 haftalık gebeyim tam kan sayımı idrar testi sonucunda enfeksiyon var kum var ve guatr değeri yüksek çıktı. Aynı durumu yaşayan olduysa bilgi verirmi doktora gitmeme daha var. Bilgi veren olursa sevinirim hanımlar
Enfeksiyon icin antibiyotik icmelisiniz cunku enf bebege zarar verebiliyor. Kum icin bol su icmek disinda bir sey yapilmiyor olabilir, bilmiyorum. Tsh yuksek buyuk ihtimalle, bebegin zeka gelisimi icin ilac kullanmalisiniz acilen. Gecmis olsun
Enfeksiyon icin antibiyotik icmelisiniz cunku enf bebege zarar verebiliyor. Kum icin bol su icmek disinda bir sey yapilmiyor olabilir, bilmiyorum. Tsh yuksek buyuk ihtimalle, bebegin zeka gelisimi icin ilac kullanmalisiniz acilen. Gecmis olsun
İnsallh canım ilk gebeligim 2 aylıkken kalp atışı yoktu. Kürtaj oldum.4 ay geçti şuan gebeyim inslh kalp atışı duyarım bu testler canımı sıktı inslh sıkıntı olmaz. Allah herkese nasip etsin anneligi