Gebelikte enfeksiyon

bynpikolata

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
500
512
18
Arkadaşlar hamileyim 8 haftalıkken. Referandumun oldugu gun kanamam oldu acil gittim düşük tehlikesinden dolayı progestan verildi kullanıyorum . Sürekli yatıyorum evde. Simdide sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum. Yarın gidicem hemen hastaneye ama hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu geçirenler varmı? Hangi ilaçları kullandınız ve gectimi ??? Zaten korkuyorum kanamadan sonra simdi bide bu çıktı bebegime bisey olacak diye cok korkuyorum. Bilgisi olan, tecrübe eden bilgilendirirse sevinirim

Yeğenim gebeliğinin nerdeyse tamamında enfeksiyon yaşadı. Toz bir ilaç vermişlerdi tek dozluk onu içiyordu. Sonraki kontrolde tekrar test yapıyorlardı yine çıktı çoğunda arada acillik oldu yine hemen o tozdan yazdılar. Sonuç mu bebişimiz şimdi 19 aylık maşallahı var. Bu arada o da ilk zamanlar çok kanama geçirmişti. Rahat olun Allah yardım eder. Hiçbişeycik olmuyo valla

İnşallah ya bende sürekli kaygı yaşıyorum bişey olacak diye. İnşallah sağlıklı şekilde kucağımıza sag saglim alırız.

Kızlar idear yolu enfeksiyonu çıktı bendede bu düşüğe sebep olurmu? Ne yapmak lazım . Dışa vurn bir kanaöa yok ama kese arkasında kanama varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…