Gebelikte enfeksiyon

Ben de idrar yolu enf olmuştum 1 hafta antibiyotik kullandım ve bol su içtim geçti. Bebeğe bir zararı Yok anladığım kadarıyla, sen de tedavini düzenli uyguladıysan geçecektir.konuyu açalı biraz zaman geçmiş, şimdi nasıl oldun?
 
Crp yine yüksek çünki serklaj dikişimden kaynaklı imiş. İlaçları düzenli kullansamda ha bire çıkıyor enfeksiyon
 
Çok sinir bozucu crpnin cıkması çünkü insanın vucudu eklemleri ağrıyo hatta iştahını kesiyo bende yeni griple bronşit atlattım serumlar havalar verildi bi kutu antibiyotikte kullandım ama hala rahatsızım.Rabbim yardımcımız olsun.
 
Evet çok sinir bozucu birde hiç bir sıkıntı hissetmedigim halde yüksek çıkması garip galiba hastalık ile yaşamaya alıştığımdan. Sanada gwçmiş olsun grip heleki bronşit çok ağır geçiyor iki kıştır bende atlatıyorum ama sigarayı bırakınca rahatladım. Amin Allahım yardımcımiz olsun. yavrumu kucağıma alabilseydim hayırlısı ile bütün sıkıntılarım geçecek inanıyorum çünki strese bağlı imiş bağışıklık yerersizliginden kaynaklı hastalıklar özellikle kanser doktorum söylemişti. Allahım bizlerede o güzel mutlulukları yaşatsın sağlık ve sevdiklerimiz ile beraber güzel günlerde.
 
Amin canım inşallah hiç merak etme Rabbim kucagına sağlıkla verecektir sabırlı olmak bol bol dua edip şükretmek buna vesile olucaktır.buarada sağolasın bronşiti atlatlattık ama öksürük miras gibi kaldı mübarek :)
 
Merhaba, bende crp 18 çıktı doktorum bnu değer korkulacak bir değer değil dedi, ilaç felan vermedi, idrar yolarında enfeksiyon çıkmadı, merak ettiğim siz 9 ay boyunca sürekli antibiyotikmi kullandınız, ben 19 haftalık hamileyim 2 kez baktırdım, yine baktıryım crp değerime diyorum.
 
siz bu enfeksiyona rağmen sağlıkla bebeğinize kavuştunzmu acaba ?
 
Tek basina crp br sey ifade etmiyormuş deger dusuk olsa dahi beyaz kure ile birlikte bakilmasi gerekliymis beyaz kue yuksekse antibiyotik tedavisi ve evet 9 ay boyunca ayda bir bazen iki kez kullandim. Yavruma saglikla kavustum darisi sizlere.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…