- 26 Eylül 2021
- 12
- 1
- 1
- 35
- Konu Sahibi matraktatli
-
Bence aklına takılıp kalacağına yap gitsin, insanın kafasına takılıyor belirsizlik daha kötü oluyorüzülme her zaman hayırlısını dile, doğru zamanda hayırlı bir evlat olsun inşallah
Yaptıktan sonra yazarsın sonucuİnşallah hayırlısı ne ise o olsun sabah yapıcam bakalım ne olucak
Kasıkta batma oluyor canımMerhaba kızlar 4 gündür gecikmem var tahlil yapmaya çok korkuyorum bir sürü serüvenim var gebelikte ne yapmalıyım hiç bir belirti yok çok nadir gecikme yaşarım ben senede bir ya da iki o da bir gün felan yani her ay düzenli olurum eğer cevap alırsam sizden cesaret alıp bugün test yapıcam yardımınızı bekliyorum
Kasıkta batma oluyor canım
Yap kuzum bakalım
Bak benimde aynı adet gecikmem var ama bende pko var hep gecikiyor yani ama bu ay sağ kasıkta çok batmam vardi az önce dayanamayıp galiba bu ay içinde onuncu testimi yaptımSabah yapmayı düşünüyorum çok heyacanlıyım bu bilmem kaçıncı testim olucak
Şu anda ceviz zamanı ceviz soyuyoruz oturup kalktıkca kasıklarım ağrıyor şüphelendim yaptım sanki bir gölge var ellerim o yüzden siyah
Eveet canimmKolay gelsin emek karası o
Eveet canimmo gölge var mı göz yanılması mi bilemedim artık
Adetten farklı oluyor bu canım ağrılı bir batma değişik yani adetten 1 gün önce oldu sonra adet geçince olmuştu bende çoğu kişiden de duydum bunu ama herkeste farklı tabii o zamanlar ben de gebeliğe yormamıştım hiç sonradan anlıyo insanSağ tarafımda ara ara çok hafif bir şekilde batma var ama adet olacağım zaman da oluyor aynı batma
Hayır testiEllerini soruyorsan çok belli olmuyor siyahlık
Hayır testi
Adetten farklı oluyor bu canım ağrılı bir batma değişik yani adetten 1 gün önce oldu sonra adet geçince olmuştu bende çoğu kişiden de duydum bunu ama herkeste farklı tabii o zamanlar ben de gebeliğe yormamıştım hiç sonradan anlıyo insan
Hayır tedtiEllerini soruyorsan çok belli olmuyor siyahlık
Nasip kuzum Allah'ım nasip edince olacak inşallahSeni üzmek istemem ama t kısmın sonunda çizgi değil kararma var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?