Eşimi ikna ettim zaten o da pek gönderme taraftarı değil. Kalıcak bizimle oğlum. Bende onla sarılarak uyuyorum çoğu zaman ama işte insanın ilk gebeliği ve de bebeğinin boğazına yanlışlıkla tüy kaçarsa naparım endişesi var sadece.
Yerim kiiiBenim oğlumda bu ablası. O benim için dünyalar tatlısı bir evlat daha yaşımız da yok 8 aylığız
Aşıları tam kuru mamayla besliyorum. minnoşumu vermek istemiyorum vermicemde zaten.İç dış parazit olduktan, çiğ et veya hayvan yemiyorsa tüyünü avuç avuç ts yutsanız bişey olmaz. Hastalık sebebi tüy değil tüy de yaşayan parazitlerdir. Bizim oğlan 5 günlükken gözüne tüy girmişti. Dr hiç bişey olmaz kendi çıkar demişti cidden öyle oldu.
AynenSize de bebeğinize de hiçbir şey olmaz, bir defa bebek sizin karnınızda da olsa kediyle yaşıyor şu anda yani gayet bağışıklık kazanıyor. Aşılarını yaptırdığınız sürece bebeğin yanına yatıp uyusa da sorun değil. Avrupada insanlar bebeklerini hayvanlarıyla birlikte büyütüyor onlarınkilere bir şey olmuyorsa bizim evlatlarımıza da olmaz
Baktım benimde sokaktan sahiplendigim bi tekir kedim var bi zararı olmadı ki aşıları vs tam ise zararı olacagını düşünmüyorumMerhaba arkadaşlar ben 5 haftalık gebeyim. Temmuzdan beri sahiplendiğim bir sokak kedim var. Aylardır bizle, aşısını falan yaptırıyoruz ama merak ediyorum.
Acaba benim gibi gebeyken kedi bakan var mı? Sakınca yaşanıyor mu? Nasıl bir yol izliyorsunuz? Anlatırsanız sevinirim.
Aşıları tam. Maşallah doğumunuz da yaklaşmış sizin, Allah hayırlı doğum nasip etsin.Baktım benimde sokaktan sahiplendigim bi tekir kedim var bi zararı olmadı ki aşıları vs tam ise zararı olacagını düşünmüyorum
Dogurdum ben 3 aralıkta ama bebegim hastanede şuan ben evdeyim eşimle dogum öncesi korona olduk bebege geçmesin diye hastanede oğlumuz testimiz negatife dönünce çıkaracağız hastanedenAşıları tam. Maşallah doğumunuz da yaklaşmış sizin, Allah hayırlı doğum nasip etsin.
Allah acil şifa versin. Çok geçmiş olsun. Umarım kavuşursunuz miniğinize.Dogurdum ben 3 aralıkta ama bebegim hastanede şuan ben evdeyim eşimle dogum öncesi korona olduk bebege geçmesin diye hastanede oğlumuz testimiz negatife dönünce çıkaracağız hastaneden
İnşAllah daha yüzünü bile göremedim dogar dogmaz alıp götürdüler virüs bulaşır diye lütfen siz dikkat edin artık heryerde bu illetAllah acil şifa versin. Çok geçmiş olsun. Umarım kavuşursunuz miniğinize.
Aynen öyle vallahi. Ben doktora gitmedim henüz çarşamba randevu aldım. 5+1 hamileyim şuanda ama doktorda ne çıkar bilemem.İnşAllah daha yüzünü bile göremedim dogar dogmaz alıp götürdüler virüs bulaşır diye lütfen siz dikkat edin artık heryerde bu illet
Eşim kumunu temizleyemiyor ben eldiven maskeyle mecbur yapıyorum.Benim de kedim var 7 aylık hamileyim. Kumunı siz temizlemeyin aşılarına dikkat edin sıkıntı olmaz
Eldiven maskeyle temizliyorsanız sorun olmazEşim kumunu temizleyemiyor ben eldiven maskeyle mecbur yapıyorum.
Neden temizleyemiyor merak ettim ?Eşim kumunu temizleyemiyor ben eldiven maskeyle mecbur yapıyorum.
midesi hassas kokuya gelemiyor. kusuyor.Neden temizleyemiyor merak ettim ?
Haklısınız. Zaten bizde vermemeye karar verdik. Eşim kum temizleyemiyor, midesi hassas kokudan dolayı kusuyor. O yüzden mecbur ben temizliyorum. Sorun değil.Helal olsun konuyu açarken korkarak açtım ve gerçekten çok bilinçli bır forumdayım üyeler çok bilinçli
kumu eldiven ve maskeyle temizleyin solumayın tozu hiç bişey olmaz
Mama konusunda çiğ de verilir sıkıntı olmaz
2 ayda 1 kez iç parazitlerini yaptırın hıc bişey olmaz
Kedi ve köpekte iç parazit yaptırdıktan sonra tüyleri insan saçı kadar zararsızdır
Senelerdir kedi ve köpeklerle yaşıyorum
(Tüyünün zararlı olmasının nedeni ise iç parazit yumurtalarının tuy diplerine yapışması ama iç paraziti yapıldıktan sonra yumurta da olmuyor ölüyor )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?