• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelikte ferrum fort ve devit-3

matmazell26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
200
113
103
Arkadaşlar merhaba,

7 haftalık hamileyim, tahlillerimde biraz kansızlık ve D vitamini eksikliği çıktı. Bana ferrum fort ve Devit-3 damla verdiler.

hemen başla dediler ama biraz pimpirikleniyorum galiba nolur nolmaz diyee :110:
3. aydan sonra kullandırmıyorlar mı genelde?

Benim de ilk haftalarımda yaptırdığım testlerde d vitaminim ve demirim düşük çıkmıştı ama doktorum ilaç vermeyeceğini söyledi hatta ben sordum neden vermiyorsunuz diye o da ilk 3 ay çok çok gerekli bir durum olmadıkça tercih etmediğini söyledi. 3 ayım geçtikten sonra ferrum fort ve solgar ın d vitaminine başlattı.

Bende de kansızlık ve d vitamini eksikliği vardı.gebe kalınca doktorum ferroya devam et dedi iki kutu kullandım.kansızlığım geçince de decavite çevirdi ilacımı doğuma kadar kullanıcakmışım içinde bütün vitaminler var zaten.d vitamini damlasına 12.haftada başlattı eksikliğe rağmen günde 10 damla hala kullanıyorum:KK66:

Kullandınız mı siz ilaçları bana da aynı ilaçları verdiler kullanıyorum ama içim hiç rahat degıl lütfen bilgi verır mısınız

Back
X