- 28 Haziran 2018
- 30
- 7
- 1
- Konu Sahibi Zeynepzeyneppp
kahvaltıdan sonra mi akşam yemeğinden sonra mi tercih ediyorsunuz ? Yeni başlıyorum da hangisi daha saglikli olur acaba ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sabah içiyorum kahvaltıdan sonra canımkahvaltıdan sonra mi akşam yemeğinden sonra mi tercih ediyorsunuz ? Yeni başlıyorum da hangisi daha saglikli olur acaba ???
Teşekkür ederim canim bu aksamda başlaya bilirim o zamanbende aksam yatmadan evvel aliyorum. diledigin saatte alabilirsin.
Ac karnına zararlı olmaz miBen sabahları açken alıyordum, sürahinin yanına koyup unutmamak adına.
İsterseniz gece alın, farketmez.
Aaa bilmiyordum ben doktora yine bir sorayım danışayımİnternette okuduğum kadarıyla aç karnına emilim daha iyi olduğundan sabah kahvaltıdan önce almak iyiymiş, ben de hep öyle yapıyorum.
Canım ben akşam uyumadan kullanıyordum. 3-4 ay içerisinde 6 kilo aldmkahvaltıdan sonra mi akşam yemeğinden sonra mi tercih ediyorsunuz ? Yeni başlıyorum da hangisi daha saglikli olur acaba ???
Kizlarrrrr acil yardim.7 haftalik hamileyim doktor bi folik asit yazdi ama acayip bulanti yapiyor beni mahvediyor 3 4 kezkusuyorum be surekli ilacin tadi agzimda ne yesemde aci tat gecmiyir.afedersiniz terim bile bu ilac kokuyor.bunun sulandirilip icileni veya surup tarzi yok mu gece yatar ken iciyorum bilerek fakat ertesi gun bile onun bulantisini hissediyirum
Kizlarrrrr acil yardim.7 haftalik hamileyim doktor bi folik asit yazdi ama acayip bulanti yapiyor beni mahvediyor 3 4 kezkusuyorum be surekli ilacin tadi agzimda ne yesemde aci tat gecmiyir.afedersiniz terim bile bu ilac kokuyor.bunun sulandirilip icileni veya surup tarzi yok mu gece yatar ken iciyorum bilerek fakat ertesi gun bile onun bulantisini hissediyirum
benim istahimi aciyor canim yemek yemek istemiyorsa oglen aliyorum. oburlugum tutmussa aksam iciyorum. yoksa hic doymuyorum surekli yeme istegim oluyo. ama her gun ayni etki olmuyor bazi gunler cozemedi, o yuzden kafama gore takiliyorum :)Yarın başlayacağım bakalım iştah açıyor mu