Gebelikte folik asit alimi ?

İnternette okuduğum kadarıyla aç karnına emilim daha iyi olduğundan sabah kahvaltıdan önce almak iyiymiş, ben de hep öyle yapıyorum.

İlaca göre değişiyor ben bu aya kadar hep aç karnına aldım. Doktorum artık zorlanma başka ilaç yazacağım bunu tok karnına al dedi.

3 tane ilacım vardı doktor değiştirdim bulduğu tüm vitaminleri yazdı akşama kadar sırayla bir sürü ilaç alıyorum :) normalde ilaç almayı pek sevmem ama vitamin olunca sorun etmedim.

Bunlar dışında ebemin verdiği Decavit ve Devid de var bir de omega 3 var :/

Fitili kullanmıyorum akıntın olursa kullan dedi. Miden yanmaya başlayacak yavaş yavaş yanma olunca da şurubu iç dedi :/

Eklentiler

• IMG_20180702_131902.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 161
kilonun folik asite bagli oldugunu dusunmuyorum ben yaklasik 6 aydir yatmadan once aliyorum ve suana kadar aldigim kilo 1 bile degil.. acaba kullanilan folik asite gore mi degisiyor?

Mrb kızlar ben de vinalac diye folik asit ve diğer vitaminleri içeren mütlivitamin kapsül kullanıyorum aranız da kullananınız var mı

Kizlarrrrr acil yardim.7 haftalik hamileyim doktor bi folik asit yazdi ama acayip bulanti yapiyor beni mahvediyor 3 4 kezkusuyorum be surekli ilacin tadi agzimda ne yesemde aci tat gecmiyir.afedersiniz terim bile bu ilac kokuyor.bunun sulandirilip icileni veya surup tarzi yok mu gece yatar ken iciyorum bilerek fakat ertesi gun bile onun bulantisini hissediyirum

Cnm doktorunla görüş değişir ilacını.

bende 4 aydır alıyorum 1 kilo bile almadım ki normalde iştahlı birisiyimdir. hiç iştah açtığına inanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…