Gebelikte geçmeyen susuzluk

Hawky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2022
1.232
1.405
83
Hanımlar dayanamıyorum.. Yani böyle bir ağız kuruluğu yok. Suyu içiyorum ama içerken bile ağzım kuru, litrelerce su içiyorum fayda yok, 7 haftalık olduk bir kaç günsür başladı bu durum, sabahlara kadar uyuyaöıyorum susuzluk hissinden. Açlık şekerime bakıldı hiçbir sorun yok. Neden olur bu. Sanki ne kadar içersem içeyim günlerdir su içememiş hissi yaşıyorum bir an bile geçmiyor ağzım kupkuru.

Hanımlar dayanamıyorum.. Yani böyle bir ağız kuruluğu yok. Suyu içiyorum ama içerken bile ağzım kuru, litrelerce su içiyorum fayda yok, 7 haftalık olduk bir kaç günsür başladı bu durum, sabahlara kadar uyuyaöıyorum susuzluk hissinden. Açlık şekerime bakıldı hiçbir sorun yok. Neden olur bu. Sanki ne kadar içersem içeyim günlerdir su içememiş hissi yaşıyorum bir an bile geçmiyor ağzım kupkuru.

Benimde 7. Haftadan 12. Haftaya kadar devam etti. Hatta ramazan ayına denk geldiği için bazı günler oruçlarımı aksattım maalesef. 12. Haftada kendiliğinden geçti fakat şuan 22 haftalık olduk ve sıcakların etkisi ile yeniden başladı 🙄
Bana en iyi gelen şey salatalık oluyor. Yani çok şekerli diye öyle fazla karpuz vs yiyemiyorum ama soğuk salatalık en azından biraz rahatlatıyor. Tabi onun dışında yine bolca su içiyorum. Normalde günde 1 litre bile zor içerim
Gayet normal bir durummuş 😊

Benimde olmuştu hamileyken hangi dönemdi tam hatırlamıyorum da. Suyu içiyordum ama hala ağzım kuru susamış bir biçimde oluyordum

Gece uyku uyuyamaz oldum hanımlar buz yiyorum sabahlara kadar midem daha fazla suyu almıyor ama yinede içiyorum. Çok ilginçmiş ya

Bende öyleyim resmen su aşeriyorum sıcaklarında etkisi vardır muhtemelen ama doyamıyorum suya

Kızlar bende sizin gibiyim araştırırken buldum konuyu şeker midir diye cok endişeleniyorum aranızda doktoruna soran var mı

Ben kış ayindaydim o haftalarda ama su icme ihtiyacim cok oluyordu sizin gibi. SIZ yine sanslisiniz ben bulantidan suyu istesem de cok icemiyordum

Hanımlar ben yarn gittiğimde soracağım doktora. Yalnız iki gündür demir içerikli vitaminim vardı denemek için bıraktım ve susuzluk hissim azaldı şimdide sudan tiksiniyorum tadı kokusu berbat geliyor sıvı demir içiyor gibiyim. Ama sanırım benim demir içerikli vitamindenmiş imom kullanıyordum.

Bazı ilaçlar ve vitaminler ağız kuruluğu yapabilir. Ama gebelik şekeri de olabilir sizde. Üç aylık kan şekeri ortalamanız veya şeker yüklemenizde bunun cevabını alacaksınız muhtemelen.

Back
X