• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte geriden gelme

kucukkadiin

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
63
Puanlar
13
Kızlar tüp bebekle miyomlerim varken gebe kaldım. Bugün 6+1 de doktor kalp atışı için kontrole çağırdı ama duyamadık. Yolk sac var içinde tam göremiyorum ama çok küçük de bişey var dedi bebek için ama 1 haftaa geriden geliyormuş haftasına göre haftaya da kalp atışını duyamazsak biraz sıkıntı dedi.

Geç döllenme olabilir canım biz kalp atışını 8+0 da öğrendik bebeği 6+3 de gördük endişe etme Allah'ın izniyle bu hafta gorursun

İlk haftalar 1-2 hafta geriden gelmesi ya da ileride olması önemli değil sonradan kendi tarihini yakalıyor gelişimi. Ben de 6. Haftada gittiğimde kese sağlıklı görünüyor 15 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi 8. Haftada kalp atışını dinledik

Zerre kadar bozmayın,bir hafta ileri 2 hafta geri çok normal şimdi bu haftalarda beta HCG artışı önemli,iyi yada kötü ultrason bir anlam yok,8.hadtayi bekleyin
5 buçukta keseyi gördük 10 gün sonra 6 +6 olması lazımdı ama 6+1 dedi bende taktım kafaya herşey yolunda dedi kalp atışını gördük ne bilim yavaş mı ilerliyor normal yazıyor herkes ama benimki de tüp bebek 5 gün fark var bilemedim

5 buçukta keseyi gördük 10 gün sonra 6 +6 olması lazımdı ama 6+1 dedi bende taktım kafaya herşey yolunda dedi kalp atışını gördük ne bilim yavaş mı ilerliyor normal yazıyor herkes ama benimki de tüp bebek 5 gün fark var bilemedim
Hiç takip stres olmayın sadece bekleyeceksiniz,arada ileri arsda geri çıkıyor formül değil ki gebelik ,her bebeğin ebatları farklı ,benim bir önceki gebelilgimde hep 1 hafta geriden gelirdi ölçümlerde çok şükür sağlıkla.dogdu hiç bir sorunu yok,yaramaz olması haricinde ama o da zekadan buyumusde küçükmüş 😆

Hiç takip stres olmayın sadece bekleyeceksiniz,arada ileri arsda geri çıkıyor formül değil ki gebelik ,her bebeğin ebatları farklı ,benim bir önceki gebelilgimde hep 1 hafta geriden gelirdi ölçümlerde çok şükür sağlıkla.dogdu hiç bir sorunu yok,yaramaz olması haricinde ama o da zekadan buyumusde küçükmüş 😆
Masallah allah bağışlasın aslında sorun değilmiş ama işte elde değil stres yapmıyorum morel bozmuyorum ama işte

Zerre kadar bozmayın,bir hafta ileri 2 hafta geri çok normal şimdi bu haftalarda beta HCG artışı önemli,iyi yada kötü ultrason bir anlam yok,8.hadtayi bekleyin
Dün akşamüstü yoğun kanamam oldu kese bozulmuş maalesef perşembe günü kalp atışı duymazsak sonlandırmamız gerekirdi dedi doktor

Back
X