Gebeliğe Hazırlık gebelikte glutensiz beslenme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cey cey 1011

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2020
104
35
13
28
merhaba arkadaşlar 13 senedir çölyak hastasıyım. diyetime yüzde yüz uyum sağlıyorum gerekli zamanlarda gerekli tahlilleri yaptırıyorum kadın doğum doktoru çölyakta diyete uyum sağlandığı sürece gebeliğe engel olmadığını söyledi aranızda çölyak olup gebe kalan veya kalmak isteyen arkadaşlarımız var mı

Basligi degistirmenizi tavsiye ederim. Baska turlu anlasiliyor. Sorunuzu karsilamiyor. Allah gonlunuze gore versin.

soruma en uygun başlık bunu uygun gördüm teşekkür ederim
Basliktan zaten hamilesiniz da glutensiz beslenmenin bebege bir etkisi, zarari ya da yarari olacak mi gibi bir sey soruyorsunuz diye anlasiliyor. Siz glutensiz beslenip hamile kalabilmeyi soruyorsunuz.
Bu arada pko hastalari bazen ozellikle glutensiz diyet yapiyor ve gebe kaliyor. gebe kalmaya yardimci bile oluyor bu durum.

bakın sorumun cevabını verdiniz doğru anlaşılmıs demek ki tesekkür ederim bilgi için sağolun :)
Konunuzu okuyunca cevap verebildim. Herkes konuyu okumuyor. Basligi okuyup geciyor. Iki kere aciklamama ragmen ya okudugunuzu anlamiyorsunuz ya da inat etmekten zevk aliyorsunuz. Vakit ayirip bir insan sizin iyiliginiz icin bir oneride bulunuyor. Siz diretmekle cevap veriyorsunuz. Etrafinizdakilerin Allah yardimcisi olsun.

Bencede çok haklısın, öneri yazasım gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…