Gebelikte gogsun acimasi nezaman gecer?

oglusum06yy

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
93
12
13
35
Arkadaslar Uc Haftalikken hamile oldugumu ogrendim ve ogrenmeden uc hafta once gogsumde asiri hassasiyet ve dolgunluk olustu ve bu durum devam ediyor acaba bu normal mi ilk gebeligimde olmamisti cok rahatsiz oluyorum bebegin cinsiyetiyle alakali olabilir mi?yardimci olursaniz sevinirim

başkalarında nasıl oluyor bilmiyorum da benim gebelikte başladı hassasiyet, emziriyorum hala devam ediyor
tamamen boşalırsa rahatlıyorum
cinsiyetle alakalı olduğunu sanmam, belki şehir efsanelerine göre vardır
bu arada benim oğlum var canım

Benimde bi oglum var ama onda hic boyle bi sknti olmamisti bnde dedim acaba bu kiz olabilir mi

Ya konuyla alakali değil ama üç haftalik ken nasıl öğrendiniz hamile olduğunuzu adetinizin günü geçmemiş miydi idrar testinde çıktı mı bende hamile kalmaya çalışıyorum da idrar da çıkmıyor ama sanki belirtileri yaşıyorum adetim geçmedi

Beniimde ucuncu gebeligimde olmustu.yururken sutyenime deger sizim sizim sizlardi 10. Haftaya kadar devam etmisti sonra kendiliginden gecti...

Canim benim ki gec dollenme olmustu genelde iki haftadan fazla gecikmezdi on gun araliklarla test yaptim en son yaptgmda cok silik bi cizgi cikti ve kesin vardi uc gun snra kan testi yaptrdim sonc pozitifti

Kan testiylede öğrenibilirsin ben henüz 2 haftalık hamileyken kan testi ile öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…