- 22 Aralık 2014
- 93
- 12
- 13
- 35
- Konu Sahibi oglusum06yy
-
başkalarında nasıl oluyor bilmiyorum da benim gebelikte başladı hassasiyet, emziriyorum hala devam ediyorArkadaslar Uc Haftalikken hamile oldugumu ogrendim ve ogrenmeden uc hafta once gogsumde asiri hassasiyet ve dolgunluk olustu ve bu durum devam ediyor acaba bu normal mi ilk gebeligimde olmamisti cok rahatsiz oluyorum bebegin cinsiyetiyle alakali olabilir mi?yardimci olursaniz sevinirim
Benimde bi oglum var ama onda hic boyle bi sknti olmamisti bnde dedim acaba bu kiz olabilir mibaşkalarında nasıl oluyor bilmiyorum da benim gebelikte başladı hassasiyet, emziriyorum hala devam ediyor
tamamen boşalırsa rahatlıyorum
cinsiyetle alakalı olduğunu sanmam, belki şehir efsanelerine göre vardır
bu arada benim oğlum var canım
başkalarında nasıl oluyor bilmiyorum da benim gebelikte başladı hassasiyet, emziriyorum hala devam ediyor
tamamen boşalırsa rahatlıyorum
her gebelik farklı seyreder canımBenimde bi oglum var ama onda hic boyle bi sknti olmamisti bnde dedim acaba bu kiz olabilir mi
Merak da etmiyor degilimher gebelik farklı seyreder canım
cinsiyetle alakası olduğunu sanmam
Saolun Allah isteyen herkese nasip etsin insallah gecer bakalim bekliyorum buarada sizin kzmi erkek mi olduÜç ay dolunca geçiyor buarada hayırlı olsun:)
Ya konuyla alakali değil ama üç haftalik ken nasıl öğrendiniz hamile olduğunuzu adetinizin günü geçmemiş miydi idrar testinde çıktı mı bende hamile kalmaya çalışıyorum da idrar da çıkmıyor ama sanki belirtileri yaşıyorum adetim geçmediArkadaslar Uc Haftalikken hamile oldugumu ogrendim ve ogrenmeden uc hafta once gogsumde asiri hassasiyet ve dolgunluk olustu ve bu durum devam ediyor acaba bu normal mi ilk gebeligimde olmamisti cok rahatsiz oluyorum bebegin cinsiyetiyle alakali olabilir mi?yardimci olursaniz sevinirim
Beniimde ucuncu gebeligimde olmustu.yururken sutyenime deger sizim sizim sizlardi 10. Haftaya kadar devam etmisti sonra kendiliginden gecti...Arkadaslar Uc Haftalikken hamile oldugumu ogrendim ve ogrenmeden uc hafta once gogsumde asiri hassasiyet ve dolgunluk olustu ve bu durum devam ediyor acaba bu normal mi ilk gebeligimde olmamisti cok rahatsiz oluyorum bebegin cinsiyetiyle alakali olabilir mi?yardimci olursaniz sevinirim
Canim benim ki gec dollenme olmustu genelde iki haftadan fazla gecikmezdi on gun araliklarla test yaptim en son yaptgmda cok silik bi cizgi cikti ve kesin vardi uc gun snra kan testi yaptrdim sonc pozitiftiYa konuyla alakali değil ama üç haftalik ken nasıl öğrendiniz hamile olduğunuzu adetinizin günü geçmemiş miydi idrar testinde çıktı mı bende hamile kalmaya çalışıyorum da idrar da çıkmıyor ama sanki belirtileri yaşıyorum adetim geçmedi
Bir aym kaldi o zaman bebegin cinsiyeti neydi canim seninBenimki uc ay dolduktan sonra gecti..
Kan testiylede öğrenibilirsin ben henüz 2 haftalık hamileyken kan testi ile öğrendimYa konuyla alakali değil ama üç haftalik ken nasıl öğrendiniz hamile olduğunuzu adetinizin günü geçmemiş miydi idrar testinde çıktı mı bende hamile kalmaya çalışıyorum da idrar da çıkmıyor ama sanki belirtileri yaşıyorum adetim geçmedi
Benimde ilk gebeligimde olmadi belki dedim bebegin cinsiyetiyle alakali olabilir mi diyeBeniimde ucuncu gebeligimde olmustu.yururken sutyenime deger sizim sizim sizlardi 10. Haftaya kadar devam etmisti sonra kendiliginden gecti...
Bir aym kaldi o zaman bebegin cinsiyeti neydi canim senin
Kiz diyorlar
Ama 3 doktorda 100% , 100% kiz demediHayrlisi olsun canim sglikli olsunlarda ben de onun icin sordum mesela kiz cocuklarinda gogusde hassasiyet dolgunluk ve meme uclarinda kararma olurmus dogruluk payi var mi diye merak ettimKiz diyorlar
Ama 3 doktorda 100% , 100% kiz demedi
Oğlum oldu:) Allah'ım hayırlıysa isteyen herkese nasip etsin. Sizde sağlıkla ALIN inşallah kucağınıza:)Saolun Allah isteyen herkese nasip etsin insallah gecer bakalim bekliyorum buarada sizin kzmi erkek mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?