- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
siribroncum renksiz şeffaf bişi mi seninki de?ama senin 6. aymış ya bukadar erken olur mu ki?kötü bişi değildir dimi?
doktoruma kesin sorcam ama ........herşeyi açık açık sölerim aslında ama bunu nasıl dicem utanarak sölicem valla...adam senin göğsünle ne işin var dicek içten içe:)))))) belki de elleme dicek:))))))
ıyyyyyyyyy rezil olcam valla...
siribroncum bak her yazdığımız mesajın üzerinde terazi işareti var ya...şimdi sen istediğin kişinin mesajının üsütndeki terazi işaretine tıkladığında açılan yere bir mesaj yazabiliyosun yani mesajını değerlendirmiş oluyosun bölece ona puan vermiş oluyosun...sana puan verdim yani yoruma da mesaj yazdım....muck muck...
bacim senin ücüzlerin mi oluyo benim aklimda ikiz kalmis....ayy okuyunca cok sevindim vallakızlar benim bugün üçüzlerimle 9. haftam....bugün tesadüfen göğsümü sıktığımda su gibi yapış yapış sıvı geldi her ikisinden de geliyo..korktum çünkü her sıkışımda geliyo...bu ne şimdi sizde oldu mu?daha çok erken dimi?:1shok:
bacim senin ücüzlerin mi oluyo benim aklimda ikiz kalmis....ayy okuyunca cok sevindim valla
belki prolaktin hormonun fazla yüksektir eee nede olsa 4 canlisin
doktor randevun ne zamanki olmadi bir tel ac sor ..ama bence süt hormonunda kaynakli biseydir
elifcim ikiz diye biliyoduk daha sonra üçüncü görüldü...ama redüksiyon yaptırıp ikiye indirecez maalesef riskli olduğu için( çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?