Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lütfen bilenler tecrübe sahipleri bana yardımcı olsun ben yaklaşık 5 haftalık hamileyim bu zamana kadar göğüslerim ağrıyordu ama bugün o ağrının azaldığını farkettim.sizce bunun nedeni nedir?
Peki sonra ne oldu sizin?gebeliğiniz devam etti mi?şu an doktor riskli demedi ama ben 2 kere kimyasal düşük yaşadığım için çok korkuyorum ve tetikteyim.inşallah sizin düşükle sonuçlanmamıştır
Peki sonra ne oldu sizin?gebeliğiniz devam etti mi?şu an doktor riskli demedi ama ben 2 kere kimyasal düşük yaşadığım için çok korkuyorum ve tetikteyim.inşallah sizin düşükle sonuçlanmamıştır
Nur topu gibi bir oğlum oldu, şimdi 2 yaşında:)
Sizi evhamlı bulduğum için sordum yoksa sıkıntı yok,olabilir...
Peki kan değerlerine baktınız mı 2 günde bir?
Nur topu gibi bir oğlum oldu, şimdi 2 yaşında:)
Sizi evhamlı bulduğum için sordum yoksa sıkıntı yok,olabilir...
Peki kan değerlerine baktınız mı 2 günde bir?
İlk gebeliğim dış gebelikti, o yüzden sizi çok iyi anlıyorum ama sizde şuna inanın nasipte varsa,yiyecek ekmeği varsa her halükarda olacak....Sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı melekleriniz olsun.....
İlk gebeliğim dış gebelikti, o yüzden sizi çok iyi anlıyorum ama sizde şuna inanın nasipte varsa,yiyecek ekmeği varsa her halükarda olacak....Sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı melekleriniz olsun.....
Lütfen bilenler tecrübe sahipleri bana yardımcı olsun ben yaklaşık 5 haftalık hamileyim bu zamana kadar göğüslerim ağrıyordu ama bugün o ağrının azaldığını farkettim.sizce bunun nedeni nedir?