• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte göğüs bakımı nasıl olmalı?

ayzeze

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.252
342
123
Kızlar size bir sorum olacak. Ben 7 aylık hamileyim. Emzirme döneminde sorun yaşamamak için şimdiden nasıl bir önlem almalıyım?? 8 aydan itibaren lansihos diye bi krem var sanırırm onu kullanıcam onun dışında nasıl bir bakım gerekir acaba???

bende merak ediyorum. o kreme baslamadim ben. baslasam mi acaba. bir arkadasta ayva çekirdeklerini fincana koy üstünü biraz gececek sekilde su koy 7 /8 saat kadat beklet jöle gibi oluo onu sür dedi dün yapmaya basladim. ama göğüs uclarim çok hassaslasti:( ağrı oluyor

bende merak ediyorum. o kreme baslamadim ben. baslasam mi acaba. bir arkadasta ayva çekirdeklerini fincana koy üstünü biraz gececek sekilde su koy 7 /8 saat kadat beklet jöle gibi oluo onu sür dedi dün yapmaya basladim. ama göğüs uclarim çok hassaslasti:KK43: ağrı oluyor

Ben de ne zaman başlasam diye düşünüyorum. Ayva çekirdeğinin yanında güsel sağlıklı krem önersi olan var mı acaba??

Bebek doğduğunda ilk emzirmeden önce yemeklik soğan (beyaz olmayacak kırmızı gibi olan) göğüslerine sürmek de yara olmasını engelliyor.

Back