Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
We food gibi temiz içeriklileri alabilirsin ama diğer paketli ürünlerden yeme bence de. Ya da yulaf yapabilirsin onun yerine.Gebelikte kuruyemişli Çilekli Granola tüketilir mi ara öğün de
Yani içerik olarak tabi ki tüketilir çok sağlıklı bi ara öğün. Ama paketli gıda olarak alacaksanız içeriği temiz mi kontrol ederek almanız mantıklı olur. Vaktiniz varsa evde de hazırlanışı çok kolay ama yine de yulafı her türlü hazır alıyoruzGebelikte kuruyemişli Çilekli Granola tüketilir mi ara öğün de
Ayy evet herkes yulaf yiyin daha iyi demiş ama yulaf da zaten paketli gıda arkadaşlar şimdi her şey paketli gıda olmuş ben de şaşırdım ne yiyeceğimiYani içerik olarak tabi ki tüketilir çok sağlıklı bi ara öğün. Ama paketli gıda olarak alacaksanız içeriği temiz mi kontrol ederek almanız mantıklı olur. Vaktiniz varsa evde de hazırlanışı çok kolay ama yine de yulafı her türlü hazır alıyoruz![]()
yahu canım benim cips mi bu abur cubur mu sanki. Her şey paketli günümüzde. Şekersiz, elma suyuyla tatlandırılanlar var ben de öyle bi marka aldım. Neler neler yiyoruz bunların dışında farkında olmadanAyy evet herkes yulaf yiyin daha iyi demiş ama yulaf da zaten paketli gıda arkadaşlar şimdi her şey paketli gıda olmuş ben de şaşırdım ne yiyeceğimisırf bebişe yarasın diye böyle şeyler yemeye çalışıyorum yulaf ağır geldiği için meyveli aldım ama içerik olarak temizmiş herkesin önerdiği bir marka aldım
Benim doktor bir arkadaşım çiğ sushi bile yediyahu canım benim cips mi bu abur cubur mu sanki. Her şey paketli günümüzde. Şekersiz, elma suyuyla tatlandırılanlar var ben de öyle bi marka aldım. Neler neler yiyoruz bunların dışında farkında olmadan![]()
Aynen öyle sanırım. Canı çekince yemiştir napsınBenim doktor bir arkadaşım çiğ sushi bile yediişi bilenler bizler kadar abartmıyor bence
Bence biz senle aynı markayı almışız benim de öyle elma suyla tatlandırılmışyahu canım benim cips mi bu abur cubur mu sanki. Her şey paketli günümüzde. Şekersiz, elma suyuyla tatlandırılanlar var ben de öyle bi marka aldım. Neler neler yiyoruz bunların dışında farkında olmadan![]()
Bence de ya kaçıncı haftadasınız bu arada kızlarBenim doktor bir arkadaşım çiğ sushi bile yediişi bilenler bizler kadar abartmıyor bence
Bence de ya kaçıncı haftadasınız bu arada kızlar
Bence deBence biz senle aynı markayı almışız benim de öyle elma suyla tatlandırılmış![]()
Ayy darısı bize tek sancıda atlat inşallah canım34 bitiyor 3 günesizin?
Seninki de sağlıkla vaktiyle gelsin inşallahAyy darısı bize tek sancıda atlat inşallah canımdokuzuncu haftadayız biz
Yulaf deme sebebim yulaf tek ürün olduğu için temiz içerikli bulma şansınızın yüksek olması. Organik yulaf ezmesi falan alabilirsiniz mesela. Ama granola diyince her türlüsü var, katkı maddesi bulundurma ihtimali daha yüksek. İçeriğine bakarak tüketirseniz onun da çok sağlıklı olanları var gerçekten. Ben canım çektikçe wefood yedim tadı da çok güzeldi :)Ayy evet herkes yulaf yiyin daha iyi demiş ama yulaf da zaten paketli gıda arkadaşlar şimdi her şey paketli gıda olmuş ben de şaşırdım ne yiyeceğimisırf bebişe yarasın diye böyle şeyler yemeye çalışıyorum yulaf ağır geldiği için meyveli aldım ama içerik olarak temizmiş herkesin önerdiği bir marka aldım
Moms natural food diye bi markanın aldım bnde içeriği temizYulaf deme sebebim yulaf tek ürün olduğu için temiz içerikli bulma şansınızın yüksek olması. Organik yulaf ezmesi falan alabilirsiniz mesela. Ama granola diyince her türlüsü var, katkı maddesi bulundurma ihtimali daha yüksek. İçeriğine bakarak tüketirseniz onun da çok sağlıklı olanları var gerçekten. Ben canım çektikçe wefood yedim tadı da çok güzeldi :)