Gebelikte hafif kanama

ymsrnv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
273
116
103
Kızlar 5+2 haftalık hamileyim adet tarihine göre dün kesemizi gördük şükür. Ama akşam artık fazla ayakta kalıp yorulmadan mıdır bilmiyorum ama gece biraz kanamam oldu halen daha lavaboya gidince peçeteye geliyo. İnternette gebelik habercisi yerleşme belirtisi diyo ama bilmiyorum. Bu durumu yaşayan var mı aranızda?

Yerleşme kanaması da olabilir düşük belirtisi de olabilir. Bence geç kalmadan doktoruna danış

bence dr.a git gidene kadarda ayakta durma yat
rengi kahverengiyse genelde korkulcak bisey olmuyor ama kirmizi ise hemen git belki progestan falan verir.burdan kimse bisey olmaz diyemez

Yok normal kırmızı kan değil adetin son bitişinde kahvesi akıntı gelir ya öyleydi ama geçti artık gelen bişey yok şükür

Yok normal kırmızı kan değil adetin son bitişinde kahvesi akıntı gelir ya öyleydi ama geçti artık gelen bişey yok şükür
Canim tamamen kesildi mi lekelerin.benim neredeyse 1 aydir çok cok cok az devam ediyor.

Kızlar maalesef ben bebeğimi kaybettim.allah size sağlıklı gebelikler nasip etsin.

Kızlar maalesef ben bebeğimi kaybettim.allah size sağlıklı gebelikler nasip etsin.

Canim üzüldüm rabbim beterinden korusun.Bizin hakkimizda ne hayirli oldugunu biz bilemeyiz.Bende kaybetmistim 7.haftamdaydim ama simdi elhamdulillah allah bagislarsa iki kizim var.Üzülme

Canim sen dikkat et seni korkutmak istemem tabiki.Hamilelikde kanama normal olabilir ama benimde ilk hamileligimde kahverengi kanamam vardi eskimis kan sonra taze kan geldi ve siddetli sancilar sonradan zaten düsük yaptim ardindan kürtaj.Dinlen is yapma ve doktoruna danis.Allah hayirli saglikli bebisler nasip etsin heppimize

Çok geçmiş olsun canmm
Benimde beş haftalıkken başladı kanamam. Düşük tehlikem vardı,kese yuvarlak değildi.
Bir hafta sonra gel dedi. Tehlike geçmiş dedi. Dört gün kanmam olmadı. Şimdi iki gündür lekelenme şeklinde başladı ve ben çok korkuyorum

Canim üzüldüm rabbim beterinden korusun.Bizin hakkimizda ne hayirli oldugunu biz bilemeyiz.Bende kaybetmistim 7.haftamdaydim ama simdi elhamdulillah allah bagislarsa iki kizim var.Üzülme
Amin canım.hakkımızDa hayırlısı buymuş demekten başka yapılacak bir şey yok.rabbim bunu uygun gördü.senin de kuzularını Allah bağışlasın.dr 2 adet bekle dedi ama ben beklemeyi düşünmüyorum.hemen olacak diye bir kaide yok.kaybettiğim meleğimi de 5 ay beklemiştim zaten.inşallah rabbim çok beketmez.

Amin cümlemizinkini insaallah.Bende fazla beklememisdim yanilmiyorsam bir yada iki adet bekledim tam hatirlamiyorum kafa yormam lazim:)

Korkma canım.herkeste aynısı olacak diye bir şey yok.rabbim yazdıysa vakti zamanı gelince sağ salim doğar.ama eğer sana nasip olmayacaksa da ne yaparsan yap engel olamazsın.sen dr unun söylediklerini yap.kendine dikkat et.gerisini rabbime bırak ama benden tavsiye 13 hafta bitene kadar kimseye söyleme gebeliğini.ben de zamanında forumlarda çok araştırmıştım kanamasını olanları.kalp atışı duyduktan sonra kanaması olanların %80 i bebeğini sağlıkla kucağına almış.yani kötü düşünüp kötüyü çağırma.

Kac haftalik düsük yaptin peki?
7 haftada kalp atışını duydum.aynı hafta lekelenmem başladı 1 ay aralıksız devam etti.12 haftada oğlumun kalbi durdu.kürtaj oldum.

Ben henüz kalp atışını duymadım. Doktor canlı demişti ama
Tabikide hayırlısı. Düşük yapmak yada kürtaj olmaktan korkuyorum. O işlemlerden.
Annem ve kv dahil kimseye söylemedim. Sadece eşim ortağına söylemiş.

Kimseye söylememekle iyi yapmışsın.dr canlı dediyse kalp atışını duymuştur.ya da büyüme kaydettiği için öyle demiştir.düşük yaşamadım ama kürtaj en kolay taragı cerrahi işlem yani.hiç bir acı hissetmedim desem inanır mısın.ama sonrasında kalbimin ortasına bir kürek köz koymuşlar gibi hissediyorum.hala alev alev yanıyp.rabbim sabrını da verir inşallah.

Allah yardımcın olsun. Serin sabırlar
versin
Hakkımızda hayırlısı artık

Yorgunluktan olmuş benimki dinlendim ondan sonra bişey olmadı daha. İnşallah sağlıklı bebeklerle en kısa zamanda kucakların dolar

Kızlar rabbim yazdıysa kanama da olsa çatıdan da düşsen bir şey olmuyor.ama olmayacaksa da 9 ay yatsan da olmuyor.kısmet..

Kızlar rabbim yazdıysa kanama da olsa çatıdan da düşsen bir şey olmuyor.ama olmayacaksa da 9 ay yatsan da olmuyor.kısmet..
Ben suan 37 haftalık hamileyim akıntı ve hafif kan lekesi war kasıklarıma agrı atıo heran adet olcak gbi bi agrı konuyu arastırım derken senin paylasimı gördüm baya üzüldüm. .... ama üzülme allah büyüktür yine nasip etsin inş senin dediğin gibi ister 9 ay uyu ister kalk catı dan atla veren allah verir nasibi warsa bişey olmaz ztn ama içini rahat tut allah kucagını yine doldurur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…