Gebelikte hapşırmak

annensenicoksevecek

Annen sana kurban olur <3
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2014
2.127
999
148
Merhaba arkadaşlar. 15+1 haftalık hamileyim. Çok burnum kaşınıyor çok hapşırıyorum. Hapşırmak bebeğe Zarar li mi ? Burnum da çok tıkanıyor gece hep kalkıyorum burnum hep tıkanıyor. Siz neler yaptınız ? Nasil başa çıktınız burun tıkanıklığına ? Birde bugün kontrolüm vardı bebegin cinsiyetine baktı doktor ama bacaklarını kapatmış açmıyor göremedim dedi. 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Sizin bebekleriniz ne zaman gösterdi cinsiyetini ? Ve cinsiyeti ne oldu ?

Merhaba arkadaşlar. 15+1 haftalık hamileyim. Çok burnum kaşınıyor çok hapşırıyorum. Hapşırmak bebeğe Zarar li mi ? Burnum da çok tıkanıyor gece hep kalkıyorum burnum hep tıkanıyor. Siz neler yaptınız ? Nasil başa çıktınız burun tıkanıklığına ? Birde bugün kontrolüm vardı bebegin cinsiyetine baktı doktor ama bacaklarını kapatmış açmıyor göremedim dedi. 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Sizin bebekleriniz ne zaman gösterdi cinsiyetini ? Ve cinsiyeti ne oldu ?
Hayırlı olsun hapşurmak bebeğe zarar vermez korkmayın ama anlattıklarınızdan alerjiniz olabilir gibi geldi. Bi doktora görünün istersiniz. İki hamileliğimde de burun tıksnıklığı yaşadım yaşıyorum sıksık burnunuzu temiz tutmaktan başka çareniz yok malesef :( gebelikte bu sıkıntılar yaşanıyor

Burun tıkanıklığın için arada okyanus suyundan faydalanabilirsin. Bir de ben eczaneden bebekler içinde kullanılan aloe veralı damla aldım. Gece yatarken yastığının ucuna yada pijamanın yakasına damlatıyorsun. Aslında kokusuz bişey ama nefesi ferahlatıyor tavsiye ederim

Hayırlı olsun hapşurmak bebeğe zarar vermez korkmayın ama anlattıklarınızdan alerjiniz olabilir gibi geldi. Bi doktora görünün istersiniz. İki hamileliğimde de burun tıksnıklığı yaşadım yaşıyorum sıksık burnunuzu temiz tutmaktan başka çareniz yok malesef :KK43: gebelikte bu sıkıntılar yaşanıyor

Tesekkur ederim evet temiz tutuyorum ama gecenin herhangi saatinde uyanıyorum burun tıkanıklığından. Rahatsız olmaya başladım artik. Cevabınız için tesekkur ederim. Allah sağlıkla kucaklarımıza almak nasip etsin.

Burun tıkanıklığın için arada okyanus suyundan faydalanabilirsin. Bir de ben eczaneden bebekler içinde kullanılan aloe veralı damla aldım. Gece yatarken yastığının ucuna yada pijamanın yakasına damlatıyorsun. Aslında kokusuz bişey ama nefesi ferahlatıyor tavsiye ederim

Dediginiz damlayı yarin eczaneden alacağım cevap için tesekkur ederim :) inşallah iyi gelir.

Back
X