Gebelikte hayalet çizgi

Ultraslan40

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2019
28
10
3
Kızlar merhaba yine ben:)

Pazar günü regl tarihimde regl oldum ama 1 gün sürdü. O gün bugündür tık yok. Bende test aldım ama böyle çıktı, sizce var mı birşey?

Eklentiler

• DD8B16F2-4807-4A86-90A5-767F60792180.webp
    DD8B16F2-4807-4A86-90A5-767F60792180.webp
    118,5 KB · Görüntüleme: 1.216

Pazar günü regl tarihimde regl oldum ama 1 gün sürdü. O gün bugündür tık yok. Bende test aldım ama böyle çıktı, sizce var mı birşey?
Canım buna bakarsak gebelik görünmüyor
Sağlık ocağına ya da bir hastaneye gitsen de kan tahlili yaptırsan daha sağlıklı bir sonuç alırsın

Orada belırsız beyaz bı cızgı var kı benım ılk testımde boyleydı :) gelen kan yerlesme kanaması olabılır 1 gün 2 gün sürer diye biliyorum bende olmamıstı ama olanlardan duydugum kadarıyla oyle oluyormus. Bence bıraz daha bekle ve testı yenıden yap ayrıca erken gebelık testı alıp yapmanı tavsıye ederım. Bende bu ucuz dıyım bunlardan cok aldım hep sılık cıktı erken gebelık testı ıle daha net cıkmıstı :) İnşallah hamılesındır canım :)

Kizlar aktif misiniz ..... Benim.test hayalet bir çizgi ama böyle olup da hamile kalan var mı ki ..
Ben 🤗 kimse.inanmadi hatta kanda gebelik.cikmadi ilk.idrarda cikti bende biraz bekle birkac gun testi yeniden farkli.marka ile.yap emin ol iyice 🤗 rabbim gonlune gore.versin

Benim de böyle ama ilk gebelik testimi pazar günü akşam yaptım bir saat sonra çok çok ışıkla görünüyordu... Daha sonra salı günü yaptım ya i bugün o da yarım saat sonra belirdi bu şekilde ama pazar günden daha belirgin
Adet tarihiniz geçti mi geçtiyse kaç gün geçti bilmiyorum ama gittikçe koyulaşan bi çizgi var gerçekten sanki 😊 umarım hayırlı ve sağlıklı bi bebişe gebesinizdir 😊

Adet tarihiniz geçti mi geçtiyse kaç gün geçti bilmiyorum ama gittikçe koyulaşan bi çizgi var gerçekten sanki 😊 umarım hayırlı ve sağlıklı bi bebişe gebesinizdir 😊
Adetime iki gün var henüz .. evet gittikçe koyulaşıyor gibi ama bu sonuçlar ilk on dk da çıkmıyor maalesef yarım saat bir saat sonra çıkıyor .

İlk 5 dk içinde silik çizgi Çıksa bile gebelik olabilir ama 5 dkdan uzun sürede çıkanları dikkate almayın

İlk 5 dk içinde silik çizgi Çıksa bile gebelik olabilir ama 5 dkdan uzun sürede çıkanları dikkate almayın
Evet zaten çok umutlanmiyorim .... Bazı arkadaşlar saatler sonra görüp gebe olması acaba bende olabilir miyim diye düşündürdü ....gebesin galiba demi Allahım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Evet zaten çok umutlanmiyorim .... Bazı arkadaşlar saatler sonra görüp gebe olması acaba bende olabilir miyim diye düşündürdü ....gebesin galiba demi Allahım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Teşekkür ederim :) Allah isteyen herkese nasip etsin.
Benimde hayalet çizgi görüp umutlandığım aylar oldu sayısız testler yaptım ama varken 1 dk bile olmadan çıktı stres yapma belki daha erkendir kanda vs çıkabilir ama olmama ihtimaline hazır ol

Teşekkür ederim :) Allah isteyen herkese nasip etsin.
Benimde hayalet çizgi görüp umutlandığım aylar oldu sayısız testler yaptım ama varken 1 dk bile olmadan çıktı stres yapma belki daha erkendir kanda vs çıkabilir ama olmama ihtimaline hazır ol
Amin amin ..adetime iki gün var .ben de çok test yaptım iki yıl içinde ama hiç böyle olmayınca anlık umut doğuyor içime ... Ama olmama olasılığı hep aklımın kenarında

Amin amin ..adetime iki gün var .ben de çok test yaptım iki yıl içinde ama hiç böyle olmayınca anlık umut doğuyor içime ... Ama olmama olasılığı hep aklımın kenarında
Bence hamilesin cunku benimde o test durdukca koyulasti hala sakliorm.hepsini 😂

Back
X