Gebelikte hematom konusunda bilgisi olan?

blossom-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
6.332
14.077
198
Merhaba hanımlar.
14 haftalık hamileyim. Bikac gün önce kanamam oldu kırmızı renkte. Doktor 3×2lik bir hematom olduğunu söyledi. Bebeğin eşinin ucundaymıs.. Daha önceki zamanlarda da lekelenmelerim oluyordu ama bu şekilde kırmızı renk değildi. Doktora herşey yolunda mi dediğimde hematom varken bunu soyleyemem dedi.
Sonraki gün tekrar kanamam oldu.Kanamaya adet ağrısı şeklinde bir agri da eslik ediyor. Bu sefer 2.50×2 ye dustugunu söyledi hematomun boyunun. Böyle bikac gündür kanamam ve adet ağrısı devam ediyor.
Bu şekilde hamilelik geçiren oldu mu? Kaç gün sonra bitiyor bu agri? Kanama alani kendiliginden yok olur mu veya kan geldikce sevinmeliyi miyim kanama alani kuculuyor mu diye...
Doktorumla sürekli iletisimdeyim istirahat ve ilaclara devam diyor.
Bu şekilde olan arkadaşlar varsa bilgi verebilirler mi?

Allah yardımcın olsun bence sen yine de başka bir doktora daha gözük için rahat etsin için rahat etmesi çok önemli :)

Allah yardımcın olsun bence sen yine de başka bir doktora daha gözük için rahat etsin için rahat etmesi çok önemli :)
Amin teşekkür ederim. Doktorum bu alanda cidden işinin en iyilerinden biri diyebilirim. Ama evet haklısın başka doktorla daha gorusmeliyim belkide. Bakalım artık. Uzun zaman sonra kavuştum bebegime. Onu kaybetmek en son isteyeceğim şey bile değil...

Benim 22 haftada bikere gelen çok az bi kanamam oldu.doktor plesenta ucunda küçük bi kanama var dedi.istiraat verdi ve iğne başladı.kanama bidaha gelmedi sonra kendiliğinden kapandı.istiraate devam et.en iyi doktor bile olsa kimse ne olacağını kesin bilemiyor.Rabbim inşAllah sizi selamete kavuşturur ,zor durumlar biliyorum ama geçecek sabır lütfen

Ben de olmustu hematom yani kanama alani. 9+2 de kanamam olmustu. Nedeni hematomdu. Hemen hemen sizinkine yakin buyuklukteydi. 14. Haftaya lekelenme ve kanamalarim devam etti. Daha sonra doktorum ultrasonda artik gorunmedigini soyledi. Belkide bebek buyudugunden goremiyoruz dedi. Sonuc 33. Haftada erken dogum yaptim. Bebegim 25 gun kuvozde kaldi. Zor gunler yasadim. Kendinize dikkat edin, bol su icin ve dinlenin. Asla agir is yapmayin. Saglikla kucaginiza alin insallah...

Çok tesekur ederim canım. Sende takip ettiğim kadarıyla bebeğine bir süre sonra kavustun beni anlıyorsundur. Bende 1.5 sene bekledim.. Istirahat ve ilacları aksatmiyorum. Inşallah gecer bu surecler. Inan agrilarim umurumda değil. Bebegime bişey olmasın yeter..

Amin insallah canım çok teşekkür ederim. Bol su içiyorum. Yapmam gereken herşeyi yapıyorum. Devamı Allaha kalmış artık... Hayırlısı

Ah canım ah , bi of ceksem karşıki dağlar yıkılır ama sabrın sonu selamet inşAllah,sen elinden geleni yap gerisi Allaha kalmış.dua edicem sana..

Ah canım ah , bi of ceksem karşıki dağlar yıkılır ama sabrın sonu selamet inşAllah,sen elinden geleni yap gerisi Allaha kalmış.dua edicem sana..
Al benden de o kadar...
Allah razı olsun canım. Yer gök dua üzerine. Inşallah kabul olur dualarimız. Sende sağ saglim evladını kucagina al insallah...

Neredeyse 1 sene geçmiş bu konuyu açalı. Bebeğim yanımda,benimle çok şükür :) Bu konuyu açtıktan bikaç hafta sonraya kadar kanama devam etti ve bitti en sonunda. Tekrar teşekkür ederim size de destek oldugunuz için.

merhaba şuan aynı durumdayım inşallah benimde kanama alanlarım kapanır bebeğim sağlıkla içimde büyür ve ona sağlıcakla kavuşuruz.8yıllık evliyim tedaviler,aşılama,3tüp bebek tedavisinden sonra Rabbim kendiliğinden hediye verdi bize inşallah sonuna kadarda devam eder

Mesajını şimdi gördüm. Geçmiş olsun canim. Umarim geçmiştir.. Kanama alanı boyutu nasil? Benimde senin kadar uzun olmasa da bi bekleyişten sonra oldu. Seni çok iyi anliyorum.
Verebileceğim tek tavsiye istirahat. Hematomda ilac kadar etkisi olduğunu düşünüyorum yasamis biri olarak. Doktorum diğer odaya bile gitme diyecek kadar uyarmıştı. Yemek ve wc dışında ayağa kalkmam yasaktı. Bide igne ilac tabi. Ilaç kullaniyo musun

merhaba son kontrolümde kanama alanının 2cm e düştüğünü ,bunun iyiye işaret olduğunu söyledi cumartesi tekrar kontrolüm var inşallah kapanmıştır.sürekli yatıyorum sadece wc için kalkıyorum haftada 1iğne ve günde ikikez progestana devam

Anladim canim. Bende hep bu şekilde devam ettim sonra geçti. Inşallah senin de bir an önce gecer. Hematom bitti mesajını bekliyor olucam.
Sevgiler.

Merhabalar
Benim bebeğim daha 5+2 devletteki doktor gs etrafında 2 mm derinlik veren subkoryonik hemoraji izlenmiştir dedi kesenin oluştuğunu ama kese etrafın da kan olduğunu düşük olacağını belirtti . Daha sonra özele gittim orda kese etrafının temiz olduğunu bi hafta sonra tekrar gelmem gerektiğini söyledi ilaç falan hiçbir şey yazılmadı düşük mü yapıyorum çocuk yaşamaz mı lütfen acil bilgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…