Amin teşekkür ederim. Doktorum bu alanda cidden işinin en iyilerinden biri diyebilirim. Ama evet haklısın başka doktorla daha gorusmeliyim belkide. Bakalım artık. Uzun zaman sonra kavuştum bebegime. Onu kaybetmek en son isteyeceğim şey bile değil...Allah yardımcın olsun bence sen yine de başka bir doktora daha gözük için rahat etsin için rahat etmesi çok önemli :)
Çok tesekur ederim canım. Sende takip ettiğim kadarıyla bebeğine bir süre sonra kavustun beni anlıyorsundur. Bende 1.5 sene bekledim.. Istirahat ve ilacları aksatmiyorum. Inşallah gecer bu surecler. Inan agrilarim umurumda değil. Bebegime bişey olmasın yeter..Benim 22 haftada bikere gelen çok az bi kanamam oldu.doktor plesenta ucunda küçük bi kanama var dedi.istiraat verdi ve iğne başladı.kanama bidaha gelmedi sonra kendiliğinden kapandı.istiraate devam et.en iyi doktor bile olsa kimse ne olacağını kesin bilemiyor.Rabbim inşAllah sizi selamete kavuşturur ,zor durumlar biliyorum ama geçecek sabır lütfen
Amin insallah canım çok teşekkür ederim. Bol su içiyorum. Yapmam gereken herşeyi yapıyorum. Devamı Allaha kalmış artık... HayırlısıBen de olmustu hematom yani kanama alani. 9+2 de kanamam olmustu. Nedeni hematomdu. Hemen hemen sizinkine yakin buyuklukteydi. 14. Haftaya lekelenme ve kanamalarim devam etti. Daha sonra doktorum ultrasonda artik gorunmedigini soyledi. Belkide bebek buyudugunden goremiyoruz dedi. Sonuc 33. Haftada erken dogum yaptim. Bebegim 25 gun kuvozde kaldi. Zor gunler yasadim. Kendinize dikkat edin, bol su icin ve dinlenin. Asla agir is yapmayin. Saglikla kucaginiza alin insallah...
Ah canım ah , bi of ceksem karşıki dağlar yıkılır ama sabrın sonu selamet inşAllah,sen elinden geleni yap gerisi Allaha kalmış.dua edicem sana..Çok tesekur ederim canım. Sende takip ettiğim kadarıyla bebeğine bir süre sonra kavustun beni anlıyorsundur. Bende 1.5 sene bekledim.. Istirahat ve ilacları aksatmiyorum. Inşallah gecer bu surecler. Inan agrilarim umurumda değil. Bebegime bişey olmasın yeter..
Al benden de o kadar...Ah canım ah , bi of ceksem karşıki dağlar yıkılır ama sabrın sonu selamet inşAllah,sen elinden geleni yap gerisi Allaha kalmış.dua edicem sana..
Mesajını şimdi gördüm. Geçmiş olsun canim. Umarim geçmiştir.. Kanama alanı boyutu nasil? Benimde senin kadar uzun olmasa da bi bekleyişten sonra oldu. Seni çok iyi anliyorum.merhaba şuan aynı durumdayım inşallah benimde kanama alanlarım kapanır bebeğim sağlıkla içimde büyür ve ona sağlıcakla kavuşuruz.8yıllık evliyim tedaviler,aşılama,3tüp bebek tedavisinden sonra Rabbim kendiliğinden hediye verdi bize inşallah sonuna kadarda devam eder
merhaba son kontrolümde kanama alanının 2cm e düştüğünü ,bunun iyiye işaret olduğunu söyledi cumartesi tekrar kontrolüm var inşallah kapanmıştır.sürekli yatıyorum sadece wc için kalkıyorum haftada 1iğne ve günde ikikez progestana devamMesajını şimdi gördüm. Geçmiş olsun canim. Umarim geçmiştir.. Kanama alanı boyutu nasil? Benimde senin kadar uzun olmasa da bi bekleyişten sonra oldu. Seni çok iyi anliyorum.
Verebileceğim tek tavsiye istirahat. Hematomda ilac kadar etkisi olduğunu düşünüyorum yasamis biri olarak. Doktorum diğer odaya bile gitme diyecek kadar uyarmıştı. Yemek ve wc dışında ayağa kalkmam yasaktı. Bide igne ilac tabi. Ilaç kullaniyo musun
Anladim canim. Bende hep bu şekilde devam ettim sonra geçti. Inşallah senin de bir an önce gecer. Hematom bitti mesajını bekliyor olucam.merhaba son kontrolümde kanama alanının 2cm e düştüğünü ,bunun iyiye işaret olduğunu söyledi cumartesi tekrar kontrolüm var inşallah kapanmıştır.sürekli yatıyorum sadece wc için kalkıyorum haftada 1iğne ve günde ikikez progestana devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?